Αρκετοί θεωρούν ότι οι διακοπές είναι το απόλυτο τεστ για μια νέα σχέση, καθώς το ζευγάρι περνά όλη την ημέρα μαζί, οπότε θέλοντας και μη οι δυο σύντροφοι ξεδιπλώνουν το χαρακτήρα τους και αποκαλύπτουν τις συνήθειές τους.

Για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων στις πρώτες κοινές διακοπές με το νέο σας ταίρι, καλό είναι να προσέξετε κάποια πράγματα.

Για αρχή θα πρέπει να συμφωνήσετε για το είδος των διακοπών που θέλετε να κάνετε και τον προορισμό. Θέλετε να είναι ξεκούραστες, να έχουν κάτι από Nasional Geographic, να περιλαμβάνουν beach party και κοκτέιλ ή απάτητες παραλίες με άμμο, βότσαλα και ψυγειάκι με προμήθειες κ.ο.κ.

Εφόσον καταλήξετε σε αυτά και συζητήσετε και για το οικονομικό σκέλος του ταξιδιού, δεδομένης της περιόδου που βιώνουμε, καλό είναι να βρείτε και το κατάλυμα που θα σας φιλοξενήσει ώστε να μην παιδεύεστε φθάνοντας.

Σημαντικό είναι αν δεν φτιάξετε μαζί βαλίτσες να σχεδιάστε τι θα περιλαμβάνουν, ώστε να μην σας λείψουν αναγκαία πράγματα ή πάρετε διπλά από κάποια άλλα. Επίσης έχει μια σημασία για αισθητικούς λόγους τα ρούχα σας κάπως να συνδυάζονται μεταξύ τους, ώστε να μην κυκλοφορεί εκείνος με κοστούμια και εσείς με μαγιό!

Προτιμήστε για αρχή σύντομες διακοπές παρά μεγάλης διάρκειας.

Αφήστε του χώρο για κάποιες προσωπικές στιγμές.

Καλό είναι να μην καθυστερείτε υπερβολικά κατά την προετοιμασία σας για την έξοδο, γιατί δεν είναι ωραίο εκείνος να σας περιμένει κατακαλόκαιρο με τις ώρες μέσα στο δωμάτιο.

Φεύγοντας για το ταξίδι φροντίστε να αφήσετε πίσω τυχόν άγχη για το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα μεταξύ σας, και άλλες ανασφάλειες που ενδεχομένως σας διακατέχουν.

Πάρτε μαζί σας την πιο καλή σας διάθεση και απολαύσετε αυτές τις πρώτες κοινές σας διακοπές, οι οποίες μπορεί και να θέσουν τις βάσεις για ακόμη καλύτερη συνέχεια.