Συνολικά 30 άτομα προτίθεται να προσλάβει ο Δήμος Αθηναίων με σύμβαση μίσθωσης έργου για το Πρόγραμμα «Curing the Limbo», που αφορά την κοινωνική ένταξη των προσφύγων και περιλαμβάνει συνεργατικές δράσεις για την αντιμετώπιση της αδράνειας των προσφύγων λόγω της αναμονής τους στην Αθήνα.

Η χρονική διάρκεια της σύμβασης προκύπτει ανάλογα με την ειδικότητα και όχι πέρα από τις 31 Μαρτίου 2021. Μεταξύ των ειδικοτήτων που ζητούνται είναι εκπαιδευτικός αγγλικής γλώσσας, υπεύθυνος υποδοχής, εκπαιδευτικός ελληνικής γλώσσας, συντονιστής/στρια γλωσσικής εκπαίδευσης, επιμορφωτής/τρια για τους πολιτισμικούς διαμεσολαβητές, εκπαιδευτές στις νέες τεχνολογίες καθώς και διευθυντής υπηρεσιακού κέντρου. Σημειώνεται πως οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν όλα τα απαραίτητα τυπικά προσόντα για τον κωδικό της θέσης που θα επιλέξουν. Τα απαραίτητα τυπικά προσόντα μοριοδοτούνται, όπως και τυχόν επιπρόσθετα.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτηση είτε αυτοπροσώπως (ή με εξουσιοδότηση) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: Δήμος Αθηναίων, Λιοσίων 22, ΤΚ 104 38, Αθήνα, Γραφείο Πρωτοκόλλου – 2ος όροφος και θα απευθύνεται στην Επιτροπή Αξιολόγησης του προγράμματος «Curing the Limbo».

Υπενθυμίζεται πως στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.