Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Χαβάη, όταν λάβα εκτοξεύτηκε από έκρηξη στο ηφαίστειο Κιλαουέα καταλήγοντας σε μία τουριστική βάρκα και τραυματίζοντας 23 άτομα.
Tο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας ενώ στη βάρκα επέβαιναν τουρίστες, οι οποίοι έκαναν περιήγηση στο Μεγάλο Νησί, όταν ξαφνικά η βόλτα τους πήρε απρόσμενη τροπή καθώς μία «βόμβα» λάβας έπεσε από τον ουρανό.
Σύμφωνα με αξιωματούχους, μία 20χρονη έσπασε και τα δύο της πόδια και χρειάστηκε η άμεση μεταφορά της στο νοσοκομείο. Οι υπόλοιποι τραυματίες, γλίτωσαν με λίγα εγκαύματα και εκδορές και πήγαν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.
- Ενα ιαπωνικό και ένα τουρκικό πλοίο πέρασαν τα Στενά του Ορμούζ τις τελευταίες ώρες
- Ιλάρι Μπλάζι: Καυστικό σχόλιο της πρώην συζύγου του Τότι για τους Ιταλούς διεθνείς, μετά τον αποκλεισμό της «Σκουάντρα Αντζούρα» από το Μουντιάλ
- «Εγώ την έδεσα γιατί χτυπούσε τη γυναίκα μου» – Τι λέει ο πατέρας της 30χρονης που βρέθηκε δεμένη πισθάγκωνα στη Νεάπολη Λακωνίας






