Βαθιά ανακούφιση σε ολόκληρη την Αίγυπτο, καθώς ο Μοχάμεντ Σαλάχ θα είναι κανονικά στην αποστολή της εθνικής ομάδας για το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Οπως σχετικά ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, για τον σούπερ σταρ της Λίβερπουλ ο χρόνος αποθεραπείας, για τον τραυματισμό του στον ώμο, δεν θα ξεπεράσει τις τρεις εβδομάδες.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός, που ήταν ο μεγάλος άτυχος του τελικού του Champions League, όταν τραυματίστηκε στον ώμο, έγραψε στο twitter ότι θα είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα της χώρας του στο Μουντιάλ.

Ο Σαλάχ τραυματίστηκε στο 25ο λεπτό σε μονομαχία με τον Σέρχιο Ράμος στον τελικό του Κιέβου κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Vidcast: Στα Σχοινιά