Μαθήματα ασφαλούς οδήγησης ποδηλάτου για ενήλικες αλλά και για παιδιά άνω των 10 ετών διοργανώνει το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο ομώνυμο πάρκο την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου (10 - 2 μ.μ.).

Μικροί και μεγάλοι θα πάρουν συμβουλές από ειδικούς έτσι ώστε να κινούνται με ασφάλεια όταν κάνουν ποδήλατο. Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στον ποδηλατόδρομο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Εκπαιδευτές ποδηλάτου καλούν τους ενήλικες αλλά και τα παιδιά 10 χρονών και πάνω, να παρακολουθήσουν μαθήματα ασφαλούς οδήγησης. Θα δώσουν οδηγίες για τα θέματα στα οποία πρέπει να δίνουμε μεγάλη προσοχή στους δρόμους και πώς ακριβώς θα πρέπει να ποδηλατούμε. Συμβουλές οπωσδήποτε χρήσιμες ειδικά για τα ελληνικά δεδομένα όπου οι ποδηλατόδρομοι είναι ελάχστοι.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να χρησιμοποιούν τα  δικά τους ποδήλατα ή να νοικιάσουν από το ΚΠΙΣΝ (πληροφορίες ενοικίασης στο Κέντρο Επισκεπτών και εδώ).

Σημειώνεται ότι πριν από κάθε βόλτα εξειδικευμένοι τεχνικοί ποδηλάτου θα ελέγχουν τα ποδήλατα για τυχόν μικροδιορθώσεις.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τα παιδιά είναι ότι θα πρέπει να συνοδεύονται από έναν ενήλικα.

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση των μαθημάτων είναι από το περιοδικό MBIKE.

«ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΕΣ» πεταλάρουν και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:


Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από