Η ΕΙCMA, η μεγαλύτερη γιορτή της μοτοσικλέτας στο Μιλάνο αλλά και την Ευρώπη άνοιξε τις πύλες της σήμερα. Η Honda έχει ένα από τα πιο πλούσια περίπτερα και παρουσιάζει τρια σημαντικά μοντέλα. Όπως για παράδειγμα την

‘γυμνή’ NC750S που ανανεώνεται για το 2016, με αλλαγές όπως, τα όργανα LCD με εξατομικευμένες χρωματικές επιλογές. Θα έχει 3 επίπεδα σπορ S mode στην έκδοση Dual Clutch Transmission για κάλυψη ενώ ο δικύλινδρος κινητήρας προδιαγραφών EURO4 θα προσφέρει μειωμένες απαιτήσεις καυσίμου.

Το μοναδικό Integra, που συνδυάζει τις μοναδικές επιδόσεις μιας μοτοσικλέτας με την άνεση και την ευκολία ενός σκούτερ, αναβαθμίζεται με χαρακτηριστικά που αυξάνουν την premium απήχησή του, όπως: Φωτισμός LED εμπρός και πίσω, νέο πιρούνι Showa Dual Bending Valves., όργανα LCD με εξατομικευμένες χρωματικές επιλογές κα. Όλη η σειρά των μοντέλων 500cc και 750cc της Honda θα εκτίθεται στην έκθεση EICMA στο Μιλάνο από την Τρίτη 17 έως Κυριακή 22 Νοεμβρίου.

Αναβάθμιση έχουμε και για τη μοτοσικλέτα δρόμου CB500F, που έχει υποστεί ριζική ανανέωση, Πιο συγκεκριμένα οι αναβαθμίσεις στη CB500F αφορούν:

• Νέα, λιτή, “μυώδη‘ εμφάνιση που αναδεικνύεται με 6 ζωηρές αποχρώσεις.

• Προβολείς και πίσω φως LED.

• Μεγαλύτερο ρεζερβουάρ 16,7 L.

• Πιρούνι με ρυθμιζόμενη προ-φόρτιση and ρυθμιζόμενη μανέτα φρένου.

Νέο ελαφρύ σιλανσιέ.