Το καλύτερο που συνέβη κατά το τριήμερο των προγραμματικών δηλώσεων σας το κράτησα για το σημερινό φύλλο. Σε διάδρομο του Κοινοβουλίου, τι φαντάζεστε ότι απάντησε γνωστός για την αθυροστομία του υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ σε δημοσιογράφο που του ζήτησε συνέντευξη για λογαριασμό του Πέτρου Κωστόπουλου; «Στα @υτά μου», παρακαλώ!

Κι όταν ο δημοσιογράφος ζήτησε επεξήγηση, του στυλ «δηλαδή τι να του πω όταν με ρωτήσει», ο επίδοξος αρχηγός συνέχισε σε άπταιστα γαλλικά –τα οποία δυστυχώς δεν μπορώ να γράψω. Αναφέρω απλώς ότι υπάρχουν ή, τέλος πάντων, εννοούνται στο ρεφρέν του δημοφιλούς τραγουδιού του Βασίλη Παπακωνσταντίνου υπό τον τίτλο «Πες του να πάει…».

Τάδε έφη Ολγα

Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα. Τέλος πάντων –μη σας μπερδεύω. Δεν είναι υπέρ κανενός των υποψηφίων –κατά δήλωσή της –η Ολγα Κεφαλογιάννη. Προφανώς για να είναι με αυτόν που θα κερδίσει. Εν τη αφελεία της, η βουλευτής Α’ Αθηνών και πρώην υπουργός κάνει δημόσια αυτό που κάνουν οι συνάδελφοί της κατ’ ιδίαν. Ως είθισται, στελέχη και βουλευτές συναντούν κατά σειρά όλους τους υποψηφίους και ορκίζονται σε όλους στήριξη. Ωστε να είναι μαζί τους όταν κερδίσουν!