H Kawasaki συνεχίζει την εξέλιξη της πολύ επιτυχημένης Ninja ZX-10R με την προσεχή αποκάλυψη ενός νέου μοντέλου για το 2016. Η νέα Ninja ZX-10R θα φέρει μια σειρά αναβαθμίσεις που έχουν αναπτυχθεί σε συνεργασία με τη Kawasaki Racing Team.

Στη νέα Ninja υπάρχουν πολλές νέες διαφορές σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, όπου με μια πρώτη ματιά υπάρχουν διακριτικές αλλά πολύ αποτελεσματικές τροποποιήσεις στο σχεδιασμό του φαίρινγκ ενώ έχει γίνει πλήρης αναβάθμιση των αναρτήσεων και εφαρμογή ενός νέου κορυφαίου συστήματος φρένων.

«Για το νέο μοντέλο έχουμε εστιάσει την προσπάθειά μας στη βελτίωση της μηχανολογίας και των επιδόσεων. Είμαστε υπερήφανοι για το αποτέλεσμα. Αποτελεί μια σημαντική αναβάθμιση στην απόδοση του κινητήρα και του πλαισίου και μας προσφέρει μια πλατφόρμα για να εισάγουμε νέα, state-of-the-art βοηθήματα για τον αναβάτη και άλλες τεχνολογίες.» τόνισε ένα από τα μέλη εξέλιξης της νέας μοτοσικλέτας.

Σύντομα, η νέα Ninja ZX-10R θα αποκαλύψει πλήρως τα μυστικά της σε μια πρώτη παρουσίαση σε συνεργασία με την Kawasaki Racing Team, στη Βαρκελώνη, τον ερχόμενο Οκτώβριο.