Αυτά που ξέρατε για τις ερωτογενείς ζώνες να τα ξεχάσετε. Λαιμός, χείλη, θηλές, περίνεο, πατούσες κι όπου αλλού γαργαλιέται ο καθένας. Ο ΕΟΠΥΥ αποφάσισε να μην ξαναπληρώσει τα γαμ…τικα και προς τούτο περιόρισε τις οποίες ιατρικές εξετάσεις σχετίζονται (γεωγραφικά) με τη γενετήσια δραστηριότητα. Τεστ Παπανικολάου, μαστογραφίες και εξετάσεις για τον καρκίνο του προστάτη. Δε λέω. Μακάρι να πιάσει η μοντέρνα καλογερική, προς το παρόν όμως η νέα συνταγογραφική αντίληψη για το τεστ Παπανικολάου με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι για την ελληνική ισλαμική δημοκρατία η ερωτική ζωή μιας γυναίκας πρέπει να ξεκινάει το πολύ από τα 21 και να λήγει το αργότερο στα 65. Κι αν πάθω και καμιά ζημιά εκτός ωραρίου Τσιτσάνη μου; Αν παραπατήσω, αν ξεχαστώ, αν δεν πράξεις κι εσύ τα δέοντα;

Στο μηδέν η κρατική μέριμνα για τη χρήση του προφυλακτικού, κάτω απ’ τον πάτο η ενημέρωση για το εμβόλιο του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας που σε άλλες χώρες εφαρμόζεται μαζικά σε δεκατριάχρονα κορίτσια. Ακρα του τάφου σιωπή και για τα κονδυλώματα που μαστίζουν τους εφήβους μας εδώ και χρόνια.

Ανοίγουν αύριο τα σχολεία με αγιασμό, ενώ κανονικά θα έπρεπε να ανοίξουν με ταχύρρυθμο ενημερωτικό για την ψυχική τε και σωματική σεξουαλική υγιεινή, υποχρεωτικό τεστ Παπ συν μια αρμαθιά προφυλακτικά, έτσι, για την κακιά την ώρα.