Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ξαναχτύπησε. Αυτήν τη φορά τσακώθηκε με τον βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Κυριαζίδη. Ο εν λόγω είναι πρώην αστυνομικός, εξού και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τον κατηγόρησε ότι με τη βουλευτική του ιδιότητα καλύπτει παραβατικές συμπεριφορές αστυνομικών.

Τι το ‘θελε… Ο Κυριαζίδης ανταπάντησε μιλώντας για ακραίες συμπεριφορές στις πρόσφατες εκδηλώσεις μνήμης για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο και ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγόρησε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ότι προστατεύουν τέτοιες πράξεις. «Η δική μου ασφάλεια κινδυνεύει περισσότερο από τους αστυνομικούς και αυτό έχει αποδειχθεί και ιατρικά», αντέτεινε η Κωνσταντοπούλου.

Προφανώς αναφερόταν στο σόου που έγινε με φόντο την καγκελόπορτα του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ. Εξού και η αναφορά δεν έμεινε ασχολίαστη. Βουλευτές της ΝΔ άρχισαν να φωνάζουν κοροϊδευτικά «βοήθεια, βοήθεια…». Σημειολογικά αναφέρω ότι η συζήτηση αφορούσε νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για την κύρωση της σύμβασης του ΟΗΕ κατά των βασανιστηρίων και άλλων μορφών σκληρής ή ταπεινωτικής μεταχείρισης. Λίγο ακόμη και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θα κατηγορούσε την κυβέρνηση για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας…