Γιάννης Μιχελάκης

Ο υπουργός Εσωτερικών, στον Real FM, για τη φημολογία περί κινητοποιήσεων το φθινόπωρο

«Δεν είναι η πρώτη φορά που συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες και κόμματα επιθυμούν να μετατρέψουν το φθινόπωρο σε θερμή περίοδο. Και πέρυσι, λίγο μετά τις διπλές εκλογές, προανήγγειλαν θερμά φθινόπωρα και θερμούς χειμώνες και ζητούσαν και πάλι εκλογές. Αυτό ως τακτική κάνει κακό στη χώρα. Προφανώς αυτό δεν το σκέπτονται διότι δεν τους απασχολεί. Αυτό πιθανόν που τους απασχολεί είναι το ρεσάλτο στην εξουσία».

Παναγιώτης Λαφαζάνης

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, στον Σκάι

«Η χώρα χρειάζεται δύο τομές για να προχωρήσει μπροστά: η διαγραφή του χρέους ή τουλάχιστον του μεγαλύτερου μέρους του. Και δεύτερον κατάργηση, ακύρωση των Μνημονίων. Αν δεν τα κάνουμε αυτά, δεν υπάρχει προοπτική».

Μάκης Παπαγεωργίου

Ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, στον 9,84, εξηγεί τη στάση των Ρώσων για τις επενδύσεις στην Ελλάδα

«Εχουν συνηθίσει ή μάλλον δεν έχουν συνηθίσει ακόμα να παίζουν με τους κανόνες της Ευρωπαϊκής Ενωσης, που σημαίνει ότι πρέπει να γίνονται διαγωνισμοί, να υπακούν στις ευρωπαϊκές οδηγίες όλα τα μέλη και όλες οι εταιρείες που βρίσκονται στα μέλη. Σε οποιονδήποτε τομέα, είτε μιλάμε για ενέργεια είτε για μεταφορές είτε για οτιδήποτε. Αυτό θέλει λίγο χρόνο…»