Κάτι μου λέει ότι ο πρώην διευθύνων σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ Στέλιος Σταυρίδης έστησε ο ίδιος το περιστατικό με την πτήση με το λίαρ τζετ του Μελισαννίδη και στη συνέχεια το δημοσιοποίησε ο ίδιος - αυτό είναι έτσι κι αλλιώς ακριβέστατο - ώστε να τον διώξει η κυβέρνηση εξ αυτού του λόγου.
Και γιατί να το κάνει; Υποθέτω διότι αντελήφθη ότι θα τον έδιωχνε ούτως ή άλλως και πολύ άσχημα μάλιστα, όταν θα γινόταν γνωστή μια συνέντευξή του σε νορβηγική εφημερίδα λίγες ημέρες πριν από τη «μοιραία πτήση». Και τι δεν είπε ο άνθρωπος σε αυτή τη συνέντευξη που δημοσιεύθηκε με τον ωραιότατο τίτλο «Πωλείται ηλιόλουστη χώρα με 11 εκατομμύρια πολίτες».
Οταν, για παράδειγμα, τον ρώτησαν για τις αντιδράσεις των κατοίκων που ζητούν να γίνει πάρκο το Ελληνικό, απάντησε: «Κάνουν απλώς κήρυγμα. Λένε μόνο όχι, όχι, όχι! Αντε γ.... Πες μου πώς θα γίνει!». Σε άλλο σημείο εκθέτει τη γνώμη του για τους Ελληνες: «Αν οι Ελληνες είχαν έστω μέτρια νοημοσύνη, ο Πειραιάς θα ήταν μεγαλύτερο λιμάνι κι απ' το Αμβούργο, εδώ και 10 χρόνια. Μακάρι να ζούσα στη Νορβηγία. Ή μακάρι να είχα γύρω μου Νορβηγούς και να ζω στην Ελλάδα».
Το ατυχές γι' αυτόν ήταν ότι οι απαντήσεις του δεν δημοσιεύθηκαν απλώς - η εφημερίδα ανέβασε και το ηχητικό κομμάτι της συνέντευξης («Bergen Tidende», 4 Αυγούστου 2013 - από εκεί και η φωτογραφία της ιστοσελίδας). Και φυσικά όλα αυτά ήταν λόγος για να φύγει νύχτα και να τον βρίζουν όλοι οι... μέτριας νοημοσύνης Ελληνες.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από