Προεκλογικός πυρετός

1958: «Ενώ πλησιάζει η ημέρα των εκλογών, εντείνεται και η προεκλογική κίνησις όλων των κομμάτων. Ηδη οι περισσότεροι των πολιτικών αρχηγών ευρίσκονται εις τας επαρχίας, αναπτύσσοντες εις τον λαόν τα προγράμματα των κομμάτων τους.

Αι συγκεντρώσεις εις τας Αθήνας και τον Πειραιά θα πραγματοποιηθούν κατά την τελευταία προ των εκλογών εβδομάδα,

δι’ αυτών δε θα τερματισθή και η όλη προεκλογική κίνησις. Σήμερον ομιλούν

ο κ. Σοφ. Βενιζέλος εις Κέρκυραν, ο κ. Κ. Καραμανλής εις Ιωάννινα, ο κ. Γ. Παπανδρέου εις Λαμίαν και ο κ. Ι. Πασαλίδης εις Θεσσαλονίκην». («ΤΑ ΝΕΑ»)

Χαστούκια στη Βασίλισσα!

1963: «ΛΟΝΔΙΝΟΝ: Νέαι επιθέσεις εναντίον της Βασιλίσσης Φρειδερίκης της Ελλάδος υπάρχει φόβος να συμβούν, εάν επιμείνη εις την άρνησίν της να δεχθή την επιτροπήν η οποία εζήτησεν το Σάββατον επικοινωνίαν μαζί της με τα γνωστά θλιβερά αποτελέσματα, αποτελούντα ήδη κύριον θέμα σχολίων εις το Λονδίνον». («ΤΑ ΝΕΑ»)

Η ομορφιά του ποδοσφαίρου

1973: «Η Θεσσαλονίκη δεν κοιμήθηκε χθες. Η απροσδόκητη ήττα του ΠΑΟΚ από την Παναχαϊκή και κυρίως το βαρύ σκορ (3-5) ήταν το μοναδικό θέμα συζήτησης μεταξύ των φιλάθλων. Τέτοια ήττα και τέτοιο σκορ είναι από τα ανεξήγητα του ποδοσφαίρου, αλλά οπωσδήποτε το ομορφαίνουν. Τα γκολ της Παναχαϊκής πέτυχαν οι Δαβουρλής (3), Παπάς και Στραβοπόδης και του ΠΑΟΚ δύο ο Παρίδης και ένα

ο Σαράφης». («ΤΑ ΝΕΑ»)