Πέθανε ο Αϊνστάιν

1955: «Ο Αλβέρτος Αϊνστάιν, ο μεγαλύτερος μαθηματικός νους του 20ού αιώνος, ο επιστήμων που διετύπωσε την περίφημον θεωρίαν της σχετικότητος, έπαυσε από χθες να ζη. Ο μεγάλος σοφός που ηδύνατο με ολίγα γριφώδη μαθηματικά σημεία να εξηγήσει τα μυστήρια της φύσεως και της ζωής υπέκυψε την πρωίαν της χθες εις το μοιραίον, αφού με τας θεωρίας του ήνοιξε μίαν νέαν εποχήν, την εποχήν του «ατομικού αιώνος»». («ΤΑ ΝΕΑ»)

Αμερικανικές υποσχέσεις

1961: «ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ: Ηρχισαν χθες ενταύθα αι ουσιαστικού περιεχομένου συνομιλίαι επ’ ευκαιρία της επισκέψεως του πρωθυπουργού κ. Κ. Καραμανλή. Αι συνομιλίαι αύται πρόκειται να συνεχιστούν δεδομένου ότι ο υπουργός Εξωτερικών κ. Ρασκ, ο οποίος ανέλαβε τας συνομιλίας από αμερικανικής πλευράς, αντιμετωπίζει ήδη την δημιουργηθείσαν εις Κούβαν κρίσιν… Μετά το πέρας των συνομιλιών ο πρωθυπουργός της Ελλάδος εδήλωσεν ότι «διεπιστώθη ταυτότης απόψεων ως και άρισται διαθέσεις των Αμερικανών έναντι της Ελλάδος. Αι συνομιλίαι περιεστράφησαν εις γενικά θέματα των σχέσεων Ανατολής και Δύσεως και του ΝΑΤΟ, ως και εις ζητήματα αφορώντα ειδικότερον την Βαλκανικήν. Είμαι απολύτως ικανοποιημένος»». («ΤΑ ΝΕΑ»)

Εκλογές; Τι είναι αυτό;

1972: «Δεν επιτρέπει η κυβέρνηση τη διεξαγωγή αρχαιρεσιών στους δικηγορικούς συλλόγους της χώρας για την ανάδειξη αιρετών διοικήσεων, τουλάχιστον προς το παρόν. Σύμφωνα με χθεσινές πληροφορίες «εγκύρων κύκλων», οι διατάξεις του Κώδικος Δικηγόρων που προβλέπουν αρχαιρεσίες «τελούν εν αναστολή», τούτο δε θα ορίζη ρητώς νομοθετικό διάταγμα, το οποίον θα εκδοθή εντός των ημερών». («ΤΑ ΝΕΑ»)