Μεσολαβήσεις για το Κυπριακό
1957: «ΛΕΥΚΩΣΙΑ. Ο Βρεταννός κοινοβουλευτικός απεσταλμένος εργατικός βουλευτής κ. Φράνσις Μπαίηκερ, συνηντήθη χθες με τον κυβερνήτη της Κύπρου, στρατάρχη σερ Τζων Χάρτιγκ, συνεζήτησε τας διαφόρους απόψεις του Κυπριακού και θα αναχωρήση αύριον αεροπορικώς εις Αθήνας, όπου θα συναντηθή με Ελληνας επισήμους». («ΤΑ ΝΕΑ»)
Και η συνήθης ένταση στα ελληνοτουρκικά
1964: «Οι σχέσεις μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας χειροτερεύουν ραγδαία και οδηγούνται σε πλήρη διακοπή, αν δεν επέμβη η Δύσις για να αναχαιτίση την κυβέρνησιν της Αγκυρας στον δρόμο της Χιτλεροφασιστικής αποχαλινώσεώς της. Οι ανθελληνικές ενέργειες της τουρκικής κυβερνήσεως διαδέχονται η μία την άλλη, επροξένησε δε παγκόσμια κατάπληξιν η μεταδιδόμενη απόφασί της να κατεδαφίση το κτίριον του Πατριαρχείου με το πρόσχημα της διανοίξεως δρόμου». («ΤΑ ΝΕΑ»)
Κι όμως, πήγε
στο Γουέμπλεϊ!
1971: «Φαίνεται ότι το Γουέμπλεϋ θα μείνη ένα όνειρο. Δηλαδή ο Παναθηναϊκός δεν θα φθάση στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών της Ευρώπης για να διεκδικήση το ποδοσφαιρικό στέμμα της Ευρώπης στις 2 Ιουνίου. Αυτό τουλάχιστον βγαίνει σαν συμπέρασμα μετά τη χθεσινή άδοξη ήττα του με 4-1 στο Βελιγράδι από την πρωταθλήτρια Γιουγκοσλαβίας Ερυθρό Αστέρα, που πάγωσε τις καρδιές των Ελλήνων φιλάθλων. (...) Το γκολ του ΠΑΟ πέτυχε ο Καμάρας με κεφαλιά». («ΤΑ ΝΕΑ»)
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από