Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Με τη Σελήνη στους Ιχθείς και τον 9ο οίκο σας, αυτόν της φιλοσοφίας, είναι η τέλεια ευκαιρία να αποκατασταθεί η καθημερινότητά σας και να νιώσετε ξεκούραστοι. Κάντε μια βόλτα σε ένα καταπράσινο πάρκο, τεντώστε τα άκρα σας και ανοίξτε το μυαλό σας σε νέες ιδέες.

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Η Σελήνη μπαίνει στους Ιχθείς και τον 8ο οίκο σας. Σίγουρα θα αισθανθείτε ανήσυχοι και γεμάτοι ισχυρές παρορμήσεις. Δεν θα ξέρετε τι να κάνετε με τον εαυτό σας, γι’ αυτό συγκρατηθείτε, ακόμα και αν μια φωνή μέσα σας σάς προτρέπει να ξοδεύετε εκτός έλεγχου.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου). Η ημέρα αρχίζει κάτω από ένα πέπλο φαντασίας, όπως η Σελήνη περνάει μέσα από τον Ποσειδώνα, τον κυβερνήτη των Ιχθύων. Ετσι, ένα ειδύλλιο θα μπορούσε να εμφανιστεί. Παρ’ όλα αυτά, ένταση μπορεί να υπάρξει με τους αγαπημένους σας. Προσοχή στις κατά λάθος αντιπαραθέσεις!

Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου). Η υγεία σας είναι πιθανό να έρθει στο προσκήνιο σήμερα. Εχετε παραμελήσει κάποιο τσεκάπ; Αν ναι, είναι ώρα να υποβληθείτε σε έναν γενικό έλεγχο. Επίσης είναι ώρα να κάνετε πιο υγιεινές επιλογές, γι’ αυτό ξεχάστε ό,τι σας έφερνε σε τέλμα! Επισκεφθείτε κάποιον διατροφολόγο ή περάστε την πόρτα του γυμναστηρίου.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου). Η μετριοπάθεια είναι η σημαντική λέξη για σήμερα. Αυτό δεν είναι συνήθως το δυνατό σημείο σας, ο κόσμος όμως θα είναι έξω για να σας δελεάσει να πάτε πέρα… από την κορυφή. Εάν το παρακάνετε και τελικά υποκύψετε στον πειρασμό με τα ψώνια, αυτή η λάθος κίνησή σας θα επανέλθει και θα σας στοιχειώσει.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Η άστατη Σελήνη στον 4ο οίκο σας θα σας δώσει χρόνο που πρέπει να αφιερώσετε στο σπίτι με εκείνους που θέλουν πραγματικά να βρίσκονται κοντά σας. Οργανωθείτε και οικοδομήστε ένα άνετο περιβάλλον για την καλύτερη χαλάρωσή σας.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Αρκετή ένταση θα επικρατήσει και σήμερα, όμως θα είστε σε θέση να ελέγξετε τις σκέψεις σας γιατί η Σελήνη και η Αφροδίτη θα ενώσουν τις δυνάμεις τους. Ανοίξτε την καρδιά σας σε έναν στενό φίλο! Και μη φοβηθείτε να του αποκαλύψετε ακόμα και τις πιο βαθιές σας σκέψεις.

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Είστε γενικά αρκετά γενναιόδωροι προς τους άλλους και σήμερα θα πρέπει να βρείτε χρόνο να τους βοηθήσετε και να δώσετε κάτι σε όσους έχουν ανάγκη. Δεν θέλετε να δημιουργήσετε έναν καλύτερο κόσμο; Κάντε την αρχή σήμερα, έστω και μόνοι σας.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Η ένταση του χθες μοιάζει πλέον να έχει φύγει! Μάλλον θα ξυπνήσετε με ανανεωμένη διάθεση και τη δύναμη να κάνετε κάτι διαφορετικό. Η Σελήνη σάς βοηθά με την κίνηση στον 1ο οίκο σας να απολαύσετε την επιπλέον γοητεία και το χάρισμα της έλξης.

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Οι κινήσεις της Σελήνης στους Ιχθείς και τον 12ο οίκο σας περνούν μέσα από τον νεφελώδη Ποσειδώνα και έτσι είστε πιθανώς ένα βήμα πριν από το αίσθημα της κόπωσης. Θα είναι πιθανότατα μια παράξενη μέρα, γεμάτη με βαθιές σκέψεις και συναισθήματα περίεργα. Κάντε υπομονή και προσπαθήστε να μην είστε ευερέθιστοι.

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Η Σελήνη αρχίζει από σήμερα την κίνησή της προς τους Ιχθείς και τον 11ο οίκο σας. Ετσι, σας κάνει να νιώθετε την έντονη κίνηση γύρω από τους φίλους σας. Ανταλλάξτε ιδέες ελεύθερα επειδή, όπως προχωράει η ημέρα, μια ταλάντευση διάθεσης θα μπει στο πρόγραμμα, παρέχοντάς σας στρες και ένταση.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Η Σελήνη που ταλαντεύεται στους Ιχθείς και τον 10ο οίκο σας, αυτόν της φήμης και της σταδιοδρομίας, θα σας χαρίσει πιθανότατα μια μακρά και με σύγχυση ημέρα. Οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους θα είναι πολύ περίεργες, ειδικά στον χώρο εργασίας. Απλώς πηγαίνετε με το ρεύμα!