Ανδρέας Ψυχάρης

Ο βουλευτής της ΝΔ στον Flash

«Εγώ θα προτιμούσα από όλες τις πολιτικές δυνάμεις αλλά και από όλα τα ΜΜΕ να μας κάνουν κριτική επί πράξεων, όχι επί προγραμματικών δηλώσεων τόσο πολύ. Θα προτιμούσα να ελέγχετε, όπως κι εμείς θα ελέγχουμε όλοι οι βουλευτές, αν δεν γίνεται κάτι σωστά, όχι αμέσως φυλακή ή αμέσως να ανατρέψουμε την πολιτική για την οποία έχουμε τόσο νωπή λαϊκή εντολή».

Δημήτρης Παπαδημούλης

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στον Βήμα FM

«Εμείς προτείνουμε την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας με κοινοπραξίες είτε με άλλα κράτη είτε με άλλες εταιρείες που ελέγχονται από το Δημόσιο ή ελέγχονται από ιδιώτες, με στόχο να μην πουλήσεις αυτό που έχεις, αλλά να τη χρησιμοποιήσεις μαζί και με άλλα κεφάλαια που μπορείς να βρεις, με μορφή κοινοπρακτική, για να έχεις μακροχρόνια κέρδη».

Πάρις Κουκουλόπουλος

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στον Σκάι

«Είναι πάρα πολύ σημαντική η επαναδιαπραγμάτευση, αλλά ας το καταλάβουν καλά όσοι μας ακούν ότι δεν θα έχει άμεσο χειροπιαστό αποτέλεσμα σε πρώτη φάση σχεδόν για κανέναν μας. Θα ακολουθήσει σιγά σιγά άρση αδικιών… Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος, δεν υπάρχει μαγική λύση. Ας εξοπλιστούμε με υπομονή και ας επιταχύνουμε».