Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Με τη Σελήνη να κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα, η εντατικοποίηση του ανταγωνισμού ή της σύγκρουσης με τρίτους είναι πολύ πιθανή αυτή τη στιγμή. Θα αισθάνεστε ότι πρέπει να πολεμήσετε ή να διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας στο πρόσωπο κάποιου ανωτέρου ή κατάστασης που σας αντιτίθεται. Αναζητήστε και μια μάχη για να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας.

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία στο ζώδιό σας σάς χαρίζει απλόχερα σωματική ενέργεια και αυτοπεποίθηση τώρα. Ετοιμαστείτε για νέα έργα και προκλήσεις με ευκολία. Αισθάνεστε πιο τολμηροί και λιγότερο εξαρτημένοι από την επιβεβαίωση ή την έγκριση των άλλων. Και όσο και να σας χτυπάνε, δεν καταλαβαίνετε τίποτα.

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Αρη σάς παρασύρει να κάνετε λάθη στην κρίση σας, λόγω προσωπικών προκαταλήψεων ή συναισθημάτων. Η διάθεσή σας θα ανεβοκατεβαίνει ανάλογα με τις σκέψεις σας. Μπορείτε να έχετε εποικοδομητικές συζητήσεις με στενούς φίλους σας ή μέλη της οικογένειας.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Η Αφροδίτη κάνει τρίγωνο με τη Σελήνη και εσείς δεν θέλετε να ακολουθήσετε κανέναν άλλον αυτή τη στιγμή. Δεν είστε σε θέση να βρείτε τρόπους να βοηθήσετε τον εαυτό σας, χωρίς να προσβάλλετε ή να αναστατώσετε τους άλλους. Πρόκειται για μια δυναμική και συναρπαστική περίοδο.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Η επιθυμία σας για αγάπη και στοργή, καθώς και ομορφιά ή ευχαρίστηση, είναι ισχυρή. Τώρα τα πράγματα για σας είναι πιο εύκολα αφού κινείστε με βάση τα συναισθήματα και τις δημιουργικές παρορμήσεις σας. Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι, τα ζητήματα αυτά ανακύπτουν και υπάρχουν διαφωνίες ή ένταση σε μια στενή σχέση.

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Η Σελήνη κινείται παράλληλα με την Αφροδίτη και εσείς είστε αμφιλεγόμενοι και άκρως ανυπόμονοι. Οι διαφωνίες θα καταλήξουν σε εκρήξεις γιατί δεν είστε πρόθυμοι να αγνοήσετε τους μικροερεθισμούς τόσο εύκολα. Αφού θα μπείτε σε τέτοιο κόπο, φροντίστε τουλάχιστον οι αντιπαραθέσεις να έχουν αποτέλεσμα.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου). Προσδεθείτε καλά γιατί θα περάσετε πάνω από αναταράξεις στην οικογενειακή σφαίρα. Δεν είστε και πολύ διαλλακτικοί και δεν θέλετε να ακούσετε τους γύρω σας, οπότε δεν αφήνετε πολλά περιθώρια για ειρηνικές κουβέντες. Εξαγριώνεστε με τους άλλους και αντιδράτε με πάθος σε κάθε κουβέντα, οπότε δεν βοηθάτε καθόλου.

Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου). Στο επίκεντρο σήμερα του ενδιαφέροντός σας είναι το γλυκό. Είτε πρόκειται για ανάγκη συναισθηματικής ή σωματικής στοργής ή ακόμα και για τρόφιμα, επιζητείτε συνεχώς να γλυκάνετε το δοντάκι σας. Ετσι γίνεστε άκρως μαλθακοί αλλά όχι με εκνευριστική διάθεση.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου). Είστε αισιόδοξοι και βλέπετε τα πράγματα με μια θετική ματιά. Ετσι μπορείτε να εξετάσετε τις δυνατότητες που αφήσατε ανεκμετάλλευτες στο παρελθόν. Τώρα είναι η ώρα για να επικοινωνήσετε με ενθουσιασμό και να μοιραστείτε τα σχέδια και τα όνειρά σας. Είστε και πιο δεκτικοί στις σκέψεις και τις απόψεις των άλλων.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Η Αφροδίτη σάς οπλίζει με συμπόνια, συμπάθεια και αγάπη για τους άλλους. Η καρδιά σας φτάνει σε άλλους πιο εύκολα και είστε πιο πρόθυμοι να προσφέρετε ένα χέρι βοηθείας. Αν υπάρχει κάποιος που έχει δυσκολίες στην επικοινωνία μ’ εσάς, τώρα είναι μια καλή στιγμή για να σπάσει ο πάγος ανάμεσά σας.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Εξαιτίας του Αρη που κάνει τετράγωνο με τον Βόρειο Δεσμό, είστε συνεχώς σε εγρήγορση. Κινείστε γρήγορα από το ένα πράγμα στο άλλο και προφανώς έχετε υιοθετήσει αγχωτικό ρυθμό. Πολλά θελήματα, τηλεφωνήματα, επιστολές περιμένουν μια απάντηση από σας. Η ατζέντα σας είναι γεμάτη από υποχρεώσεις. Ολο και καμιά μικροαντιπαράθεση θα ξεπεταχτεί.

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Η σημερινή ημέρα είναι εξαιρετική ευκαιρία για να είστε παντού και πουθενά. Υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείτε για ανταλλαγή πληροφοριών και να μάθετε κάτι μέσα από μια συνάντηση. Γράμματα, τηλεφωνήματα και συζητήσεις που ξεκινάτε είναι παραγωγικά αυτή τη στιγμή, οπότε έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοικτά.