Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Η Σελήνη σας φέρνει στο προσκήνιο μια αντιπαράθεση με ένα πρόσωπο εξουσίας που δεν είναι στο πλευρό σας σήμερα. Προχωρήστε στον δρόμο σας χωρίς να έρθετε σε απευθείας σύγκρουση μαζί του. Κάντε τη δουλειά σας όπως σας έχουν υποδείξει, ώστε να μην βρεθείτε στο μάτι του κυκλώνα.

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Προσπαθήστε να μην αφιερώσετε όλον τον χρόνο σας στις υποθέσεις σας και ξαφνικά να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε βρεθεί μόνοι σας στην έρημο. Ολοι οι πρωτοπόροι αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα και δεν τους έχει βγει σε καλό. Οποιαδήποτε πρόκληση σήμερα καλό θα ήταν να τη δείτε μέσα από τις προσωπικές πεποιθήσεις και την αντοχή σας.

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Αυτή δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να πιέζετε τον εαυτό σας πάρα πολύ σκληρά ή να παίρνετε ρίσκα. Η Αφροδίτη σας περιμένει στη γωνία και η παραμικρή απροσεξία κοστίζει. Η ζωή σας κυλάει καλά τώρα και αν προσπαθήσετε να πάτε πιο γρήγορα χωρίς να είστε έτοιμοι, θα έχετε πισωγυρίσματα.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Με τη Σελήνη σε αντίθετη πορεία από σας, η ζωή γίνεται όλο και πιο έντονη για σας. Αν βρείτε τα κουμπιά σας και τα ζουλήξετε, τότε μπορείτε να διαπιστώσετε ότι η ενέργειά σας είναι έτοιμη για κάτι μεγαλύτερο και καλύτερο. Θα μπορούσε να είναι αγάπη ή ένα νέο βήμα στην καριέρα σας.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον δέκατο οίκο σας της καριέρας. Ετσι, τα βρίσκετε σκούρα να πηγαίνετε από τη μια υποχρέωση στην άλλη. Μπορεί να κολλήσετε σε ένα έργο ή άτομο, αλλά αφήστε τα ελεύθερα σύντομα. Κουράγιο! Τα καλά νέα είναι ότι τα πράγματα θα πρέπει να είναι αύριο πιο απλά.

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Η Σελήνη χορεύει στον οίκο των ερωτικών σας. Αφεθείτε στη ρομαντική πλευρά σας και στον σύντροφό σας, εάν βλέπετε κάποιον. Οι αδέσμευτοι θα χαμογελάσουν σίγουρα. Η καταπληκτική ενέργειά σας είναι ιδανική για να κάνετε μεγάλες χειρονομίες και οι άνθρωποι δείχνουν να πιάνουν το πώς ακριβώς αισθάνεστε γι’ αυτούς.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου). Ο Ερμής σας ψεκάζει με νεύρα. Ετσι, η τεταμένη κατάσταση κάνει τη ζωή δύσκολη για σας και έναν συνάδελφο ή φίλο. Τώρα είναι η ώρα να σπάσει ο πάγος και να ομαλοποιηθεί η κατάσταση. Κάντε κανένα αστειάκι, γιατί θα είναι ευκολότερο να προχωρήσετε έτσι, αλλά η κρίση σας είναι στις επάλξεις.

Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου). Κάποιος πρέπει να στήσει αυτί σήμερα στο τι έχετε να πείτε. Ετσι, ανοίξτε την πόρτα σας και βεβαιωθείτε ότι ακούει. Είναι ευκολότερο από ποτέ για να κάνετε τη φωνή σας να έχει αντίκτυπο και ζωτικής σημασίας για να κρατήσετε την επικοινωνία με τους γύρω όλη την ημέρα.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου). Η Σελήνη επηρεάζει σημαντικά τον οίκο των οικονομικών σας. Μπορεί να πάρετε ένα ρίσκο που να μη σας πάει μακριά. Απλώς βεβαιωθείτε ότι δεν στοιχηματίζετε μονομιάς όσα έχετε, καθώς τα πράγματα θα μπορούσαν να κυλήσουν τόσο ομαλά όσο και ανώμαλα για εσάς σε μια εποχή όπως αυτή.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Εχετε καλές προθέσεις και σχεδόν ο καθένας μπορεί να δει ότι είναι αλήθεια. Είναι μια καλή στιγμή για να προτείνετε συμμαχίες και να δείτε αν οι άνθρωποί σας είναι έτοιμοι για συμφωνίες. Είστε ισχυρότεροι ως μέρος μιας ομάδας, οπότε κινηθείτε ως σύνολο και βγάλτε απ’ το μυαλό σας ατομικισμούς

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Μπορεί να μην αισθάνεστε τόσο καλά σήμερα το πρωί, όταν θα κοιτάξετε την ατζέντα σας με το τι έχετε να κάνετε. Το βράδυ όμως, όταν θα κάνετε τον απολογισμό, θα ανακουφιστείτε. Εφόσον βέβαια κινηθείτε με σχέδιο. Η ευελιξία δεν βοηθά σήμερα, αλλά ανοίγει περισσότερα μέτωπα.

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Η θετική όψη του ανάδρομου Κρόνου από το φιλικό σας ζώδιο του Ζυγού σάς κάνει πιο ελκυστικούς. Οι φίλοι σάς ψάχνουν, οπότε εξετάστε αν μπορείτε να αναλάβετε ρίσκα ή να επεκταθείτε με νέους τρόπους. Δεν μπορείτε πάντα να πετύχετε, αλλά είναι μια καλή άσκηση, αν αποτύχετε, για να δοκιμάστε ξανά αμέσως!