Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Αν πάσχετε από αυτοπεποίθηση, οι πλανητικές επιρροές θα κάνουν θαύματα για σας. Αν όμως έχετε τα μυαλά σας πάνω από το κεφάλι, τότε με την ώθηση του Αρη θα φτάσετε κοντά στον Ηλιο. Προσοχή μην καείτε όμως σαν τον Ικαρο. Ακόμα, ευνοούνται οι σχέσεις με τους γείτονες και τους ανθρώπους με τους οποίους έρχεστε σε καθημερινή επαφή.

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Το παλιό σύνθημα των προσκόπων «έσο έτοιμος» δεν είναι κακή συμβουλή για σήμερα. Πριν ξεκινήσετε τις δουλειές σας, σιγουρευτείτε ότι όλα θα είναι υπό έλεγχο. Η Αφροδίτη όπως σουλατσάρει στον Ταύρο σάς τονώνει οικονομικά ζητήματα αλλά και φιλίες. Περισσότερα χρήματα από το συνηθισμένο θα πάνε στη βελτίωση της εμφάνισής σας ή των κοινωνικών σχέσεών σας.

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Οπως η Αφροδίτη σαρώνει το ζώδιό σας, ενισχύεται η έλξη που εκπέμπετε και αυξάνεται η προσωπική σας επιρροή. Η γοητεία, η προθυμία για συνεργασία και η αίσθηση του χιούμορ κάνουν τη διαφορά. Γιατί να μην αλλάξετε και το στυλ των μαλλιών και των ρούχων σας; Η εμφάνισή σας δεν θα περάσει στο ντούκου.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Το ένστικτο και η διαίσθησή σας θα πρέπει να λειτουργούν σήμερα στο φουλ. Αν θέλετε βέβαια να καταλήξετε στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή να λέτε το σωστό πράγμα. Ωστόσο, η Αφροδίτη στον Ταύρο σάς κάνει πιο μυστικοπαθείς. Κλείστε τα αυτιά σας σε ψευδείς κολακείες ή λυκοφιλίες ανάξιες προσοχής.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Αν και αισθάνεστε πολύ επεκτατικοί σήμερα, προσπαθήστε να μην το παρακάνετε. Εάν μπορείτε να πειθαρχήσετε στον εαυτό σας, θα σας χαμογελάσει η τύχη χάρη στην Αφροδίτη. Προσωπικές φιλοδοξίες θα βγουν στην επιφάνεια. Η ικανοποίησή σας θα εξαρτηθεί από τον ρόλο που θα παίξουν οι γύρω σας στις διάφορες σχέσεις σας.

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Το διάστημα αυτό ευνοεί σημαντικά τις οικογενειακές σχέσεις και ειδικά αυτές με τα γηραιότερα μέλη της. Προϊστάμενοι και άτομα με εξουσία θα σταθούν στο πλευρό σας, οπότε εκμεταλλευτείτε το. Και μην περιμένετε να σας προσέξουν πρώτοι αυτοί. Προβληθείτε μόνοι σας. Και αν σας έχουν πιάσει τα κουβαρντιλίκια, ξανασκεφτείτε το. Δεν είναι καιρός για έξοδα.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου). Οπως η Αφροδίτη περνάει από τον Ταύρο ενεργοποιείται η ρομαντική σας διάθεση, ο γάμος ή ακόμα και κάποια συνεργασία με το εξωτερικό. Αν σας χτυπήσουν την πόρτα κάποιες δικαστικές εκκρεμότητες, μην εκπλαγείτε. Τα πολιτικά, εκπαιδευτικά και θρησκευτικά ζητήματα δεν περνούν απαρατήρητα. Γίνετε πιο δημιουργικοί.

Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου). Κρατήστε τα θέλω σας εντός ρεαλιστικών πλαισίων σήμερα. Εάν έχετε μετρημένες ελπίδες, τότε σίγουρα θα πάτε καλά. Οι κοινωνικές συναναστροφές μπαίνουν για τα καλά στο πρόγραμμά σας. Ωστόσο, θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε κάποια προβληματάκια, ειδικά αν πρόκειται για τον σύντροφο. Δώστε ψυχολογικά κίνητρα και σωστά δείγματα συμπεριφοράς και δεν θα χάσετε.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου). Το κόλπο για να φέρετε σήμερα τους γύρω σας στα νερά σας είναι να τους μυήσετε στον ενθουσιασμό σας. Πείτε τη γνώμη σας έξω από τα δόντια και θα σας λατρέψουν αφού η Αφροδίτη βρίσκεται απέναντί σας. Συμφωνίες ευνοούνται σημαντικά, γι’ αυτό και νέες προοπτικές στα επαγγελμαυτικά ανοίγονται μπροστά σας.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Είστε γεμάτοι φαεινές ιδέες και αποφασισμένοι να περάσει το δικό σας. Προσπαθήστε να ακούσετε και λίγο τους άλλους. Εάν μπορείτε βέβαια να το αντέξετε γιατί η Αφροδίτη στον 6ο οίκο σας επηρεάζει σημαντικά την επικοινωνία. Πάρτε βαθιές ανάσες και αντιμετωπίστε με ηρεμία τα επαγγελματικά ζητήματα. Ολο και κάποιο φλερτ, θα προκύψει!

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Εχετε καλή διάθεση και τα βλέπετε όλα αισιόδοξα; Ας μην υποθέσετε λοιπόν ότι όλο αυτό θα συνεχιστεί τυχαία. Βάλτε για τα καλά το χεράκι σας και μην αφήσετε την ημέρα να πάει χαμένη. Αν είστε αδέσμευτοι, τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να βάλετε τον έρωτα στη ζωή σας. Η Αφροδίτη σάς βοηθά σε όλες τις σχέσεις.

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Κρατήστε τα πόδια σας καλά στερεωμένα στο έδαφος. Είναι καιρός να ανακτήσετε την αυτοσυγκράτηση που σας διακρίνει ως ζώδιο. Διαφορετικά, έχετε μεγάλες πιθανότητες να τάζετε μεταξωτές κορδέλες και στο τέλος να σας βγουν φύκια. Κανονίστε συγκεντρώσεις με φίλους και συγγενείς στο σπίτι για να περάσετε ωραίες στιγμές.