Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Η ημέρα είναι αφιερωμένη στις ευκαιρίες για νέες φιλίες καθώς και στις ευχάριστες κοινωνικές συναναστροφές που ευνοούνται. Στις προσωπικές σχέσεις σας, όλα πάνε ρολόι και είστε άκρως αποδοτικοί. Καλά πάτε και από οικονομικές συναλλαγές. Γενικά, τα υλικά οφέλη είναι σημαντικά και προσέχετε για να έχετε στο μέλλον.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σας, σε όψη με τον Ποσειδώνα, θα φουντώσει ξανά το παρελθόν σας. Μην ξαφνιαστείτε αν συναντηθείτε με κάποιο πρόσωπο που ήταν σημαντικό για εσάς ή έχετε γράψει πολλά κεφάλαια ιστορίας μαζί του. Ευκαιρία να τελειώσετε μια και καλή μαζί του και να γυρίσετε σελίδα.

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Η όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα σας κάνει πιο επιρρεπείς σε εκνευρισμούς σήμερα. Ειδικά σε όποιον τομέα της ζωής σας προσπαθείτε να διακριθείτε, τα νεύρα σας θα είναι τεντωμένα. Επειδή έχετε πεισμώσει να κατακτήσετε πράγματα, ενδέχεται να έχετε μικροατυχήματα. Μην κάνετε τα στραβά μάτια στις προφυλάξεις ασφαλείας. Ούτε να βιάζεστε ή θυμώνετε.

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Με τη δυναμική τής όψης τής κυβερνήτριάς σας Αφροδίτης με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, έχετε μια καλή ημέρα για να ταξιδέψετε. Ο,τι σας ανοίγει τους ορίζοντες, σας ελκύει πολύ. Νοιάζεστε να βρείτε το δάσος, δεν ενδιαφέρεστε όμως για το δέντρο. Μην παραβλέπετε τις λεπτομέρειες και δείξτε λίγο περισσότερη προσοχή.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Με το πέρασμα του κυβερνήτη σας Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων, σε όψη με τον Ποσειδώνα και τον Χείρωνα, είστε ασυγκράτητοι. Τα βρίσκετε σκούρα στο να μείνετε εντός προϋπολογισμού ή να είστε πιστοί στη δίαιτά σας. Θέλετε την ευκολία και τη βολή σας. Δεν ρίχνετε τα στάνταρ σας για κανένα λόγο.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Οι θετικές όψεις του Ερμή, του Ποσειδώνα και του Χείρωνα σας δίνουν πιο δημιουργική διάθεση. Στη δουλειά βγάζετε επιτέλους άκρη με τα φλέγοντα ζητήματα. Βάλτε το μυαλό σας να σκεφτεί. Οι πρωτότυπες και δημιουργικές προτάσεις που θα καταθέσετε στους ανωτέρους σας θα έχουν θετικό αντίκρισμα.

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Σήμερα είναι μια μέρα που μια δόση απομόνωσης δεν θα σας έκανε κακό. Αντίθετα, η θετική όψη του Ηλιου απέναντί σας με τον Κρόνο θα σας πάρει ένα βάρος από πάνω σας. Μην κλείνετε τ’ αυτιά σας στη φωνή που σας υπαγορεύει να κόψετε τις κακές συνήθειες. Διαφορετικά, θα έχετε μπελάδες.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου). Πήρατε απόφαση να δουλέψετε ώστε να λύσετε τα προβλήματά σας. Μην είστε λοιπόν τόσο ευέξαπτοι. Η ατμόσφαιρα στα οικογενειακά ζητήματα είναι ηλεκτρισμένη και ενδέχεται να βγουν στην επιφάνεια κόντρες. Αφήστε επιτέλους τις δυσκολίες να σας προσπεράσουν, απλά αγνοώντας τις. Οι χαοτικές καταστάσεις θα σας εξαντλήσουν περισσότερο.

Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου). Η θετική όψη του Ηλιου με τον Κρόνο ανάδρομο σας δίνει θετικά αποτελέσματα στον τομέα της φιλίας και των υλικών αγαθών. Αισθάνεστε πολύ κοινωνικοί και επιζητείτε την ευθυμία με ανθρώπους που ξέρουν πώς να περνούν καλά. Το φιλανθρωπικό σας πνεύμα ξαναχτυπά. Δώστε τώρα το καλό παράδειγμα και θα βρεθούν και άλλοι να σας ακολουθήσουν.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου). Σήμερα νιώθετε τη φαντασία σας να καλπάζει και εσάς να πετάτε στα σύννεφα εξαιτίας της εύνοιας του Ερμή και του Ποσειδώνα. Γι’ αυτό, θετικά αποτελέσματα θα έχετε αν καταπιαστείτε με δημιουργικές δουλειές. Ωστόσο, έχετε θεματάκι στο να αντιμετωπίσετε τις αναποδιές με λογική σκέψη και να δώσετε πρακτικές λύσεις.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Εντάσεις που ήταν κρυμμένες σχετικά με αγαπημένα σας πρόσωπα βγαίνουν στην επιφάνεια. Μπορεί να αισθανθείτε δυσαρεστημένοι από τους συντρόφους σας και να δυσκολευτείτε να λύσετε τη διαφορά. Ταλανίζεστε ανάμεσα στα δικά σας θέλω και την επιθυμία να ευχαριστήσετε τους άλλους. Ετσι, επηρεάζονται σημαντικά οι σχέσεις σας, κυρίως οι ερωτικές.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Η θετική όψη του Ηλιου με τον κυβερνήτη σας τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία, αλλά και του Δία, σας κάνουν γκουρού της επικοινωνίας. Εάν έχετε στο μυαλό σας να κάνετε ανοίγματα στον χώρο της δουλειάς σας, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος. Οχι μόνο θα καταφέρετε να τα πουλήσετε καλά αλλά θα πιάσουν τόπο κιόλας.