Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Με τη Σελήνη να σουλατσάρει στον Σκορπιό, φορέστε τα γάντια του μποξ αμέσως. Θα αντιμετωπίσετε μεγάλες φουρτούνες ανάμεσα στην επαγγελματική και την οικογενειακή σας ζωή. Μην τα βάφετε μαύρα όμως. Η ευθυγράμμιση του Ερμή με τον Κρόνο σας χαρίζει μια νότα αποφασιστικότητας. Ετσι η πολυπόθητη ισορροπία θα έρθει πιο εύκολα.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Η ανάγκη να τα βροντήξετε και να φύγετε από τα προβλήματα της καθημερινότητας είναι σήμερα πιο μεγάλη από ποτέ. Ξανασκεφτείτε το αφού η όψη Σελήνης – Δία φέρνει αναποδιές. Ο Κρόνος δίνει δημιουργικότητα. Αφήστε τη φαντασία σας να καλπάσει. Ο,τι έχετε στα σκαριά κάντε το τώρα, αφού στο μέλλον θα σας βγει σε καλό.

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Τα λεφτά είναι το φλέγον ζήτημα της ημέρας. Κρατήστε το πορτοφόλι σας ερμητικά κλειστό, ειδικά αν έχετε κατά νου κάποια επένδυση. Και μην ξεσπάσετε φυσικά στην πιστωτική σας. Για να κάνετε καινούργια αρχή, αφήστε το παρελθόν οριστικά στη θέση του. Μη φοβηθείτε να πολεμήσετε με τους δαίμονές σας. Γερά, θα νικήσετε.

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Η Σελήνη στον Σκορπιό επηρεάζει τον 7ο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών. Μια ένταση θα πλανάται στον αέρα. Εχετε ακούσει πολλά από όλους. Αν θέλετε να τη βγάλετε καθαρή, λάβετε υπόψη τις παρατηρήσεις και πορευτείτε συλλογικά. Το πολύ μπλα μπλα με τους αντιρρησίες συναδέλφους θα έχει αποτέλεσμα.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Η ατζέντα της ημέρας έχει φουλ υγεία και δουλειά. Αν μένετε περισσότερο απ’ όσο πρέπει στο γραφείο, κάνετε ανθυγιεινό φάουλ. Μη χαζεύετε και προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στην ουσία των πραγμάτων. Ο,τι δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί πρακτικά δεν αξίζει να του ρίξετε ούτε ένα βλέφαρο. Δεν έχετε χρόνο για άλλο πόνο.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Η Σελήνη τσιτώνει πολύ περισσότερο τα νεύρα σήμερα. Σε αντάλλαγμα όμως ανοίγει τον δρόμο για να προχωρήσουν οι ιδέες σας. Ο τρόπος ζωής σας κοστίζει ακριβά σε χρήμα και ενέργεια. Πριν σκορπίστε τα ευρώ σας, σκεφτείτε πόσες ώρες πρέπει να χύσετε ιδρώτα στο γραφείο και αναρωτηθείτε αν πραγματικά αξίζει τον κόπο.

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Στο σπίτι του υπάρχει μια ένταση που κρύβεται κάτω από το χαλάκι και λίγο θέλει να ξεσπάσει. Λίγο η βαρεμάρα, λίγο η απραξία ή τα απωθημένα, λαμβάνετε λάθος σήματα από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Κάντε ένα διάλειμμα και βάλτε σε τάξη τις σκέψεις σας. Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου). Σήμερα ο Αρης σας ανάβει φωτιές στον τομέα της επικοινωνίας ενώ η Σελήνη σας αφήνει να σιγοκαείτε. Ευτυχώς ο κυβερνήτης σας Ερμής σας δίνει ένα χέρι βοηθείας τώρα που το χρειάζεστε περισσότερο από ποτέ. Πριν θολώσει το μυαλό σας, βγείτε έξω και ρίξτε το στην άσκηση. Μόλις καλοσκεφτείτε τα θέματά σας, θα φτιάξει και η διάθεσή σας.

Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου). Βάλτε τα δυνατά σας σήμερα με ό,τι καταπιαστείτε και θα κάνετε θαύματα. Η ευθυγράμμιση Ερμή και Κρόνου σας δίνει το σπρώξιμο που θέλετε. Στις συνομιλίες με τους ανωτέρους σας ανοίξτε τα χαρτιά σας και δεν θα χάσετε. Δεν χρειάζεται καν να επιστρατεύσετε τη διπλωματία σας. Η ειλικρίνεια θα σας ανοίξει πόρτες.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου). Η Σελήνη που κατακλύζει το ζώδιό σας πετάει σπίθες στις σχέσεις σας με τα κοντινά σας πρόσωπα. Το πάθος ξεχειλίζει και τα φλερτ μπορούν να εξελιχτούν ή να διαλυθούν με την ίδια ευκολία. Οι αδέσμευτοι σήμερα μπορούν να κάνουν δελεαστικές γνωριμίες. Εάν έχετε επαφές με νομικούς ή φίλους από το εξωτερικό, προσέξτε διπλά.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Η επίδραση του πανίσχυρου Δία σήμερα στο ζώδιό σας ελαττώνεται εξαιτίας της κίνησης της Σελήνης. Για καλό και για κακό, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για πράγματα που μπορούν να πάνε στραβά. Στη δουλειά θα βγουν λάθη και δυσκολίες στη συνεργασία με συναδέλφους. Επικεντρώστε την προσοχή σας όπου χρειάζεται και θα βγάλετε τελικά άκρη.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Ο 12ος οίκος σας σήμερα έχει πολλή δουλειά. Ερχονται στο επίκεντρο οι σκέψεις και οι επιθυμίες σας για σας και τους φίλους. Πού βαδίζετε; Ποιος και τι έχει σημασία για σας; Εάν είστε γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο, να είστε επιφυλακτικοί στις επαφές σας με τα παιδιά ή τους συντρόφους σας.