Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Οι θετικές όψεις Ηλιου – ανάδρομου Κρόνου και Αφροδίτης – Ουρανού φέρνουν την εβδομάδα που έρχεται έντονα ξεκαθαρίσματα σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Παιχνίδια ρόλων και εξουσίας είναι σημαντικό να εξυγιανθούν, με στόχο το πέρασμα των σχέσεών σας στην ισοτιμία, τον σεβασμό και την εκτίμηση. Αποφύγετε υπερβολές στον οικονομικό τομέα και μετρήστε με ρεαλισμό κάθε πιθανή παράμετρο, πριν προβείτε στην υλοποίηση στόχων στον επαγγελματικό τομέα.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Η εβδομάδα προωθεί συζητήσεις που σας βοηθούν να διευθετήσετε περισσότερο συναισθηματικές εκκρεμότητες μέσα σας και να αποδιαστρεβλώσετε ασάφειες. Βάλτε ένα μέτρο στον εαυτό σας, κυρίως στο τι είναι διατεθειμένος να κάνει ώστε να τον «αγαπούν» οι άλλοι, όπως επίσης ξεκαθαρίστε μέσα σας αν το να θυσιάζεστε για τους άλλους είναι πραγματική σας ανάγκη. Δώστε προσοχή σε θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα, αποφεύγοντας ακραίες κινήσεις.

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Η όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα σας ωθεί σε ισχυρές ανατροπές και αποκαλύψεις σε θέματα που υπονομεύουν τη δύναμή σας και αφορούν σχέσεις, συνεργασίες, συμβόλαια και νομικά ζητήματα. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά σε κάθε σας δράση όσον αφορά υπονομεύσεις και σενάρια τρομοκρατίας, ενώ, με τον κυβερνήτη σας τον Αρη σε ανάδρομη πορεία, αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις που στηρίζονται σε έντονη συναισθηματική φόρτιση.

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Η ερχόμενη εβδομάδα σας φορτίζει με έντονα συναισθήματα θυμού, αγανάκτησης και φόβου και θα χρειαστεί αρκετές φορές να επιβάλετε στον εαυτό σας ψυχραιμία. Σημαντικά ξεκαθαρίσματα σε επαγγελματικά, οικογενειακά, οικονομικά ζητήματα και θέματα σχέσεων σας ζητούν να επιστρατεύσετε όλη τη διορατικότητά σας, ώστε να αποφύγετε παγίδες και να διαφοροποιήσετε τη θέση σας από καταστάσεις που υπονομεύουν την ασφάλεια και την ελευθερία σας.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Εντονη θα είναι για εσάς η συναισθηματική φόρτιση την εβδομάδα που έρχεται. Η αναθεώρηση της τελευταίας περιόδου της ζωής σας, με τον Αρη ανάδρομο, σας φορτίζει με αντιφατικά συναισθήματα λύπης και θυμού. Η δε θετική όψη του Ηλιου με τον ανάδρομο Κρόνο σάς δείχνει πως υπάρχει ακόμη η δυνατότητα για διορθωτικές κινήσεις σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών, αλλά και η θετική διάθεση από τους γύρω σας να σας στηρίξουν.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Εντονα ξεκαθαρίσματα σε θέματα σχέσεων που αφορούν τον προσωπικό, οικογενειακό και επαγγελματικό τομέα σάς φέρνουν αντιμέτωπους με σκοτεινά σημεία που χρειάζεται να βγουν στο φως και να αντιμετωπίσουν την αλήθεια και την πραγματικότητα. Οι θετικές όψεις του Ερμή, του Ποσειδώνα και του Χείρωνα σας βοηθούν να εξυγιάνετε, τόσο στην ψυχή σας όσο και στη σκέψη σας, μπερδεμένες καταστάσεις στους παραπάνω τομείς που σας αποσυντονίζουν.

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Με τη διάθεση να βάλετε τάξη σε επαναληπτικούς, αδιέξοδους, φαύλους κύκλους σε θέματα σχέσεων, κινείται η εβδομάδα που έρχεται, ωθώντας σας να δράσετε αποκαλυπτικά βγάζοντας στο φως μπερδεμένες καταστάσεις που σας απορροφούν χρόνο, δύναμη και ενέργεια. Μη βιαστείτε να προβείτε σε οριστικές αποφάσεις σε πρακτικά ζητήματα και στον επαγγελματικό τομέα, μιας και οι συνθήκες δεν είναι ακόμη ευνοϊκές γι’ αυτό.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου). Αντιμέτωπους με χαοτικές καταστάσεις και έντονη κούραση θα σας φέρει αυτή η εβδομάδα. Είναι σημαντικό να πάψετε να πιέζετε καταστάσεις, που δεν είναι σε θέση να εξελιχθούν, απορροφώντας σας άσκοπα ενέργεια. Είναι προτιμότερο να αποστασιοποιηθείτε και να επανασχεδιάσετε μια νέα μορφή στρατηγικής, επανεξετάζοντας παραμέτρους που πιθανόν να σας έχουν διαφύγει. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας για ξεκούραση, φροντίζοντας την ψυχική και σωματική σας ισορροπία.

Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου). Σημαντικές αποκαλύψεις που αφορούν σχέσεις, συνεργασίες αλλά και θέματα καριέρας και οικογενειακά φέρνει στο φως με ένταση η εβδομάδα που έρχεται. Η θετική όψη Ηλιου – Κρόνου ευνοεί την αποκατάσταση παλαιότερων σχέσεων που βρίσκονται συναισθηματικά σε εκκρεμότητα, απορροφώντας σας ενέργεια και μη δίνοντάς σας τη δυνατότητα να έχετε «χώρο» για νέες επιλογές. Δώστε προσοχή σε υπονομευτικές κινήσεις, ζητώντας τη στήριξη θετικών προσώπων.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου). Σκοτεινές υποθέσεις καλείστε να χειριστείτε την εβδομάδα που έρχεται, αντιμετωπίζοντας τόσο μέσα σας όσο και στο περιβάλλον σας υπονομευτικούς μηχανισμούς και εκθέτοντάς τους στο «φως» ώστε να εξυγιανθούν. Η εύνοια του Ερμή, του Ποσειδώνα και του Χείρωνα σας δείχνει πως το κόστος παθολογικών επιλογών δεν είναι αυτό που πραγματικά ζητάτε ή έχετε ανάγκη αυτή την περίοδο. Σεβαστείτε την ανάγκη σας για συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Περιπλεγμένες καταστάσεις που αφορούν τον συναισθηματικό και επαγγελματικό τομέα χρειάζεται να περάσουν από την ασάφεια και το χάος στην αλήθεια και την πραγματικότητα. Αυτή η διαδικασία θα πάρει αρκετό χρόνο και είναι η απαραίτητη προϋπόθεση ώστε να αναθεωρηθούν σημαντικές για εσάς υποθέσεις, ώστε να οδηγηθούν στον δρόμο της θετικής υλοποίησης. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα μετακινήσεων αλλά και στην ψυχική και τη σωματική σας ισορροπία.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Ανατροπές και σημαντικές αποκαλύψεις, από τη μια, και έντονο παρασκήνιο, από την άλλη, σας ζητούν να κινηθείτε με μεγάλη προσοχή. Ζητήματα που αφορούν την καριέρα σας, σχέσεις, συνεργασίες αλλά και τον οικογενειακό τομέα χρειάζονται διαύγεια, καθαρότητα και διορατικότητα, ώστε να αποφύγετε παγίδες και υπονομεύσεις. Η όψη Ηλιου – Κρόνου σάς δίνει ένα εξαιρετικά υποστηρικτικό περιβάλλον και θετικές προϋποθέσεις ώστε να βγείτε αλώβητοι και κερδισμένοι.