Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Δυναμικές κινήσεις στον επαγγελματικό τομέα αλλά και επαφές με σημαντικά άτομα που μπορούν να βοηθήσουν στην προώθηση των στόχων σας περιέχει η σημερινή μέρα. Προσπαθήστε να κινηθείτε σε πολλά επίπεδα και να είστε ευέλικτοι, αποφεύγοντας πολώσεις και άσκοπες εντάσεις. Το ίδιο ισχύει και για τον συναισθηματικό τομέα.

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Η όψη της Σελήνης απέναντί σας με τον Ουρανό φέρνει στο προσκήνιο σήμερα αποκαλύψεις και ξεκαθαρίσματα που αναβάλλετε εδώ και καιρό. Αξιοποιήστε την εύνοια της Αφροδίτης στο ζώδιό σας για να εξομαλύνετε τυχόν εντάσεις και αξιοποιήστε τη θετική διάθεση φίλων και αγαπημένων προσώπων που σας βοηθούν να δείτε καθαρά την πραγματικότητα.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Αν σκέφτεστε να περάσετε σε αλλαγές που αφορούν στον επαγγελματικό, οικονομικό και προσωπικό τομέα, καλό είναι πρώτα να δείτε και τη δική σας αλλαγή στάσης απέναντί τους. Οι πιέσεις που δέχεστε αυτή την περίοδο σας ζητούν να διαφοροποιηθείτε σημαντικά και να ανοίξετε νέους δρόμους τόσο μέσα σας όσο και εξωτερικά.

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Η ευνοϊκή όψη της Σελήνης από το φιλικό σας ζώδιο του Λέοντα και η παρουσία του Ουρανού στο ζώδιό σας ευνοούν σήμερα επαφές και συνομιλίες στον επαγγελματικό αλλά και στον προσωπικό σας χώρο. Θα χρειαστεί να διαχειριστείτε με άλλο τρόπο πάγια ζητήματα και καταστάσεις στον συναισθηματικό και οικογενειακό τομέα, λέγοντας αλήθειες που μέχρι τώρα δεν είχαν λεχθεί.

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Με τον Δία στο ζώδιό σας και τη Σελήνη σε δύσκολη όψη, αποφύγετε υπερβολές στον συναισθηματικό τομέα αλλά και σπατάλες στον οικονομικό. Σημαντικές συζητήσεις αυτή την περίοδο τόσο στον οικονομικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα έρχονται να διαφωτίσουν σκοτεινά σημεία που το προηγούμενο διάστημα σας είχαν περιπλέξει και σας είχαν οδηγήσει σε σύγχυση.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Η ευνοϊκή όψη της Αφροδίτης από το φιλικό σας ζώδιο του Υδροχόου και η εύνοια της Σελήνης και του Ουρανού σάς βοηθούν μέσα από επαφές με σημαντικά πρόσωπα να αξιοποιήσετε ευκαιρίες τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικονομικό τομέα. Κρατήστε την ψυχραιμία σας, με τον Αρη σε δύσκολη όψη, και χειριστείτε μεθοδικά τυχόν εντάσεις.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Αντιφατική η σημερινή μέρα. Από τη μια η όψη της Σελήνης με τον Δία φορτίζει με υπερβολές κινήσεις τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Από την άλλη, η όψη Σελήνης – Ουρανού δημιουργεί εξαιρετικά θετικές προϋποθέσεις για ξεκαθαρίσματα, ώστε να διευθετήσετε εκκρεμότητες και να απολαύσετε θετικές συναισθηματικές στιγμές.

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Η Σελήνη στο ζώδιό σας και η εύνοια του Ουρανού από το φιλικό σας ζώδιο του Κριού φορτίζουν θετικά με αλλαγές και ξεκαθαρίσματα τη σημερινή μέρα, με επαφές τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα. Σημαντικές επαφές που αφορούν νομικά ζητήματα, δάνεια αλλά και θέματα υγείας φαίνεται να περνούν σε πολύ καλύτερη φάση. Αποφύγετε υπερβολές.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου). Αποφύγετε να κινηθείτε σήμερα τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα μέσα από έντονες δηλώσεις και οριστικές αποφάσεις. Επαναξιολογήστε τις καταστάσεις λαμβάνοντας υπόψη σας όλες τις παραμέτρους και αποφύγετε να αντιδράσετε σπασμωδικά μέσα από ένταση και πίεση λίγο πριν ο Αρης γίνει ανάδρομος στο ζώδιό σας. Το ίδιο ισχύει και για τις σχέσεις με τον σύντροφό σας.

Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου). Η εύνοια της Αφροδίτης και η θετική όψη Σελήνης – Ουρανού φορτίζουν θετικά σήμερα συζητήσεις με αποκαλύψεις που σας ξεμπλοκάρουν. Νομικές διαδικασίες, επαγγελματικά και οικονομικά θέματα που σας έχουν αγχώσει θα βρουν λύση αν αλλάξετε πολιτική και αξιοποιήσετε θετικά πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Το ίδιο ισχύει και στον συναισθηματικό τομέα.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου). Η Σελήνη απέναντί σας σε όψη με τον Δία και τον Ουρανό σάς φέρνει σε επαφή με αρκετά πρόσωπα, με στόχο να διευκρινιστούν και να επιλυθούν ζητήματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό. Αν σκέφτεστε να κάνετε αγορές αλλά και να διευθετήσετε σοβαρά ζητήματα αυτή την περίοδο, αποφύγετε να στηριχτείτε σε πρόχειρες αξιολογήσεις.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Οι όψεις της Σελήνης με τον Δία και τον Ουρανό αναδεικνύουν σήμερα μέσα σας σκέψεις και κατανοήσεις που περιέχουν αλλαγές και μια διαφορετική αντιμετώπιση τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε προσωπικά θέματα. Αξιοποιήστε τη δυναμική του Αρη απέναντί σας και στραφείτε προς τις καινούργιες συνειδητοποιήσεις που βοηθούν να βάλετε τάξη σε χαώδεις καταστάσεις.