Αιγόκερως
(22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου). Η Πανσέληνος απέναντί σας και ο Ηλιος και ο Ερμής στο ζώδιό σας, δίνουν αρκετά θετικές προοπτικές στον επαγγελματικό και προσωπικό τομέα. Με τη συμμετοχή του Κρόνου, συζητήσεις με συνεργάτες σας δείχνουν καινούργιους τρόπους, ολοκληρωμένους για να πετύχετε τους στόχους σας, αλλά και η επαφή με κοντινά σας πρόσωπα βοηθά να ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες καταστάσεις.
Υδροχόος
(20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου). Οι κινήσεις που κάνετε αυτή την περίοδο δείχνουν να υποστηρίζονται από το περιβάλλον σας αλλά και από την τύχη. Η ρεαλιστική προσέγγιση είναι το μόνο που πρέπει να επιδιώξετε, μιας και η δύσκολη όψη του Δία και η όψη Αφροδίτης - Ποσειδώνα ευνοούν τις υπεραισιόδοξες κινήσεις, που όμως βασίζονται σε συναισθηματικό παρορμητισμό.
Ιχθύες
(19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου). Η ευνοϊκή όψη της Πανσέληνου από το φιλικό σας ζώδιο του Καρκίνου, σας φέρνει σε επαφή με αγαπημένα πρόσωπα, που μπορούν να σας δώσουν σημαντικές συμβουλές τόσο για τον επαγγελματικό όσο και για τον συναισθηματικό τομέα. Αποφύγετε εντάσεις και αντιδικίες κάτω από την επιρροή του Αρη και χρησιμοποιήστε τη σημερινή ημέρα για να οργανώσετε θέματα οικογενειακά και σχέσεων.
Κριός
(21 Μαρτίου - 19 Απριλίου). Αν προγραμματίζετε κάποιο ταξίδι, οργανώστε το καλά πριν ξεκινήσετε, μιας και η ημέρα επιφυλάσσει ανατροπές. Με την Πανσέληνο σε δύσκολη όψη με τον Κρόνο, προσέξτε συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν με θέματα οικογενειακά ή προσωπικά σας ζητήματα, γιατί εύκολα μπορεί να παρεκτραπούν και να προκληθούν ισχυρές ανατροπές.
Ταύρος
(20 Απριλίου - 20 Μαΐου). Η όψη του Ηλιου και του Ερμή ευνοεί ιδιαίτερα τον τομέα της επικοινωνίας μέσα από επαφές και συζητήσεις, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα. Με τη συμμετοχή του Κρόνου στην Πανσέληνο, σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σας, την οικογένειά σας αλλά και συνεργάτες, σας δείχνουν νέους τρόπους. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε μετακινήσεις, γιατί είναι πολύ πιθανό να σας ταλαιπωρήσουν.
Δίδυμοι
(21 Μαΐου - 21 Ιουνίου). Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις, όπου αιτείται ισορροπία, αποφεύγοντας συγκρούσεις και παρασκήνιο. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις σε κανένα τομέα, μιας και όσα θα ειπωθούν αυτή την περίοδο λίγο πριν περάσει ο Αρης σε ανάδρομη πορεία ενέχουν διαστρεβλώσεις. Προσέξτε δάνεια, συμβόλαια, δικαστικές υποθέσεις και ανατροπές σε κάθε επίπεδο.
Καρκίνος
(22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου). Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, αποφύγετε τις συναισθηματικές εντάσεις, τόσο με τον σύντροφό σας όσο και με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Ισως αισθάνεστε ότι οι απαντήσεις σε όσα ρωτάτε αυτή την περίοδο είναι ασαφείς και περιπλεγμένες και αυτό σας θυμώνει. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά και μη βιαστείτε να προχωρήσετε σε ανοίγματα.
Λέων
(23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου). Κινηθείτε θετικά με σταθερότητα, προς προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, όπου χρειάζεται να υπάρξουν διαφοροποιήσεις. Αποφύγετε τις υπερβολές που χωρίς αξιολόγηση στον προσωπικό τομέα και μην επαναλάβετε συμπεριφορές και επιλογές που δεν σας οδηγούν πουθενά και το γνωρίζετε εκ των πρότερων.
Παρθένος
(23 Αυγούστου - 23 Σεπτεμβρίου). Η ευνοϊκή όψη του Ηλιου και του Ερμή σας ωθεί δυναμικά τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα για επιτυχείς διεκδικήσεις και ευόδωση ζητημάτων που σας ταλαιπώρησαν. Με τον Κρόνο σε έντονη όψη με την Πανσέληνο να σας φέρνουν αντιμέτωπους με τις καρμικές σας ευθύνες, αποφύγετε τις λάθος κινήσεις στον συναισθηματικό, οικογενειακό και οικονομικό τομέα.
Ζυγός
(24 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου). Ο Κρόνος σε όψη με την Πανσέληνο, σας ζητά να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή ώστε να λυθούν οριστικά καρμικά ζητήματα που εκκρεμούν από το μακρινό παρελθόν. Δώστε φροντίδα και προσοχή σε πρόσωπα που σας έχουν ανάγκη, ζητήματα σπιτιού, οικογένειας αλλά και επαγγελματικά θέματα και διευθετήστε άμεσα τις οικονομικές σας υποχρεώσεις.
Σκορπιός
(24 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου). Είναι η κατάλληλη στιγμή για οικονομικές διευθετήσεις και πλάνα, για να έχετε την υλοποίησή τους με την εύνοια της Πανσέληνου και να προλάβετε τις ανατροπές που θα ακολουθήσουν. Αναλάβετε τις ευθύνες σας απέναντι σε κοντινά σας πρόσωπα και ζητήστε να κάνουν και αυτά το ίδιο. Με τον Κρόνο σε δύσκολη όψη με την Πανσέληνο, αντιμετωπίστε ψύχραιμα θέματα σχέσεων.
Τοξότης
(23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου). Σήμερα, με την όψη της Πανσέληνου, του Ηλιου και του Κρόνου, αποφύγετε επιφανειακές αξιολογήσεις, ανεύθυνες κινήσεις και εκτονωτικές εντάσεις, που μάλλον περιπλέκουν, παρά λύνουν ζητήματα. Αν χειριστείτε ψύχραιμα και μεθοδικά νομικά ζητήματα, παρασκήνιο σε κάθε τομέα, θέματα σπουδών, υγείας, αλλά και οικονομικές εκκρεμότητες, θα σας αποδώσουν θετικά στο άμεσο μέλλον.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από