Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Επαγγελματικά θέματα, που χρειάζονται νεωτεριστικούς τρόπους ή μια διαφορετική τεχνογνωσία για να εξελιχθούν, θα σας απασχολήσουν σήμερα και θα γίνουν το επίκεντρο συζήτησης με τους συνεργάτες σας. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας αλλά και στη σχέση με τον σύντροφό σας και τα κοντινά σας πρόσωπα, παραμερίζοντας τις δυσκολίες που έχουν δημιουργήσει απόσταση μεταξύ σας.

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Αποφύγετε σήμερα υπερβολές και παιχνίδια εξουσίας στον οικογενειακό και συναισθηματικό τομέα και δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε μπερδεμένες ερωτικές σχέσεις, με την όψη Σελήνης – Ποσειδώνα. Ο Κρόνος σε όψη με τον Δία σάς δίνει τη δυνατότητα να ανατρέψετε με θετικό τρόπο καταστάσεις που λειτουργούν πιεστικά για σας σε κάθε τομέα.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Σημαντικές ισορροπίες θα χρειαστεί να κρατηθούν σήμερα σε θέματα που περιέχουν παρασκήνιο, ξεπερνώντας παγίδες με λογική και ψυχραιμία. Η δύσκολη όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σας ζητεί να μην αφήσετε τίποτε στην τύχη του, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα σχέσεων στον οικογενειακό και ερωτικό τομέα.

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Θέματα που αφορούν συνεργάτες αλλά και κοντινά πρόσωπα σας δημιουργούν ένταση σήμερα, κυρίως γιατί αισθάνεστε ότι δεν λέγονται σημαντικές αλήθειες. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες με τις οποίες σας προικίζουν ο Ουρανός και η όψη Κρόνου – Δία τόσο για συζητήσεις που σας βοηθούν να βρείτε λύσεις σε συναισθηματικά και πρακτικά ζητήματα.

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Πολλές θετικές όψεις φορτίζουν εξαιρετικά θετικά το κλίμα της σημερινής ημέρας τόσο στον συναισθηματικό τομέα όσο και στην οργάνωση επαγγελματικών σας στόχων. Εστιάστε σε εποικοδομητικές συζητήσεις. Δώστε και πάρτε ασφάλεια και αγάπη. Με την όψη Σελήνης – Ποσειδώνα αποφύγετε να «πιέσετε καταστάσεις», αλλά και τις τις πλάνες σε κάθε τομέα.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Η δυναμική της όψης Κρόνου – Δία και η εύνοια της Αφροδίτης σάς βοηθούν να πετύχετε θετικές συμφωνίες στον οικονομικό τομέα, αλλά και να λάβετε δώρα από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Στον προσωπικό και οικογενειακό τομέα είναι η κατάλληλη στιγμή για συζητήσεις που σας βοηθούν να σταθεροποιήσετε συναισθηματικά σχέσεις που το τελευταίο διάστημα κλυδωνίζονται.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Η όψη Σελήνης – Ποσειδώνα δείχνει ότι η σημερινή ημέρα περιέχει για εσάς πολλές συζητήσεις με διαστρεβλωμένα δεδομένα τόσο σε προσωπικά όσο και σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην περάσετε σε εντάσεις, όποια και αν είναι η διάθεση του συνομιλητή σας. Η όψη Δία – Κρόνου σας βοηθά να δείτε την αλήθεια ως έχει.

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Η ευνοϊκή όψη της Αφροδίτης σας ζητεί σήμερα ήρεμες και ρεαλιστικές κινήσεις στον οικονομικό και προσωπικό τομέα. Χειριστείτε με προσοχή σημαντικά θέματα και ξεκαθαρίστε μπερδεμένες καταστάσεις που δεν σας επιτρέπουν να δράσετε. Με τη δύσκολη όψη Σελήνης – Ποσειδώνα με το ζώδιό σας, αποφύγετε υπερβολές στον ερωτικό τομέα, αλλά και μπερδεμένες καταστάσεις.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου). Στον οικονομικό και στον επαγγελματικό τομέα η ημέρα προσφέρεται για να βρείτε τον τρόπο να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους. Μείνετε σε επαφή με το θετικό σας κομμάτι και μη δώσετε χώρο σε πλάνες, αντιδικίες, επιθετικότητα και ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Αν ξεπεράσετε τον σκόπελο του να αυτοκατηγορείσθε, διαπιστώσεις και συνειδητοποιήσεις σας κινητοποιούν προς σημαντικές εξελίξεις σε κάθε τομέα.

Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου). Η όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σάς εφιστά σήμερα την προσοχή σε ανεδαφικές ευκαιρίες, αλλά και σε υπερβολές και καταχρήσεις τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Αξιοποιήστε την εύνοια της Αφροδίτης για να ανοιχτείτε στους δικούς σας ανθρώπους. Μοιραστείτε τις ανησυχίες και τους φόβους σας, ζητώντας βοήθεια στην αντιμετώπιση όσων σας πιέζουν.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου). Η όψη Δία – Κρόνου σάς δίνει σήμερα ώθηση για συζητήσεις και επαφές τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μπερδέματα με πρόσωπα της οικογένειάς σας χρειάζεται να εξομαλυνθούν, ελευθερώνοντάς σας από το συναισθηματικό τους βάρος. Αξιοποιήστε τη σημερινή ημέρα ώστε να θέσετε ξεκάθαρα και ρεαλιστικά τις επιθυμίες σας.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Μια νέα τάξη πραγμάτων αναδύεται για εσάς μέσα από διεργασίες ξεκαθαρισμάτων και σημαντικές εξελίξεις σε κάθε τομέα. Μην αφήσετε ανυπεράσπιστο τον εαυτό σας απέναντι στα εξωτερικά γεγονότα αλλά και στους προβληματισμούς σας. Με τον Αρη σε δύσκολη όψη, συμφωνίες που τυχόν θα κλείσετε σε κάθε τομέα καλό θα ήταν να τις επανεξετάσετε και να τις μελετήσετε διεξοδικά.