Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Σημαντικές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο οι οποίες χρειάζονται πολύπλευρη αξιολόγηση. Με την όψη Σελήνης – Αρη, συζητήσεις με άτομα τα οποία κατέχουν σημαντικές θέσεις και ειδικεύονται σε όσα σας απασχολούν μπορούν να σας προσφέρουν ουσιαστικές λύσεις και τον σωστό τρόπο για να φτάσετε σε αυτές.

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Η όψη του Κρόνου με τον Δία αυτή την περίοδο ευνοεί μετρημένες κινήσεις και σας στρέφει σε βαθιές συνειδητοποιήσεις ή σας βοηθά να πάρετε ουσιαστικές απαντήσεις σε καίρια ερωτήματά σας. Κυρίως εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, με την Αφροδίτη σήμερα σε δυσμενή όψη με τη Σελήνη, αποφύγετε τις υπερβολές τόσο στον συναισθηματικό όσο και στον οικονομικό τομέα.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Με τον Αρη απέναντί σας, αντιμετωπίστε με τη λογική προκλήσεις του επαγγελματικού αλλά και του προσωπικού σας περιβάλλοντος. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σας οδηγήσει σε ηττοπαθείς συμπεριφορές και υποχωρητικότητα όπου δεν χρειάζεται. Διεκδικήστε όσα σας αναλογούν, αλλά μη χάσετε ενέργεια σε άσκοπες εντάσεις.

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Η σφαιρική αντιμετώπιση των επαγγελματικών και προσωπικών θεμάτων είναι σήμερα το κλειδί ώστε να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις στους τομείς αυτούς. Στον συναισθηματικό τομέα, αποφύγετε να εκφραστείτε με θυμό και δείτε και το δίκιο της άλλης πλευράς. Ενα σημαντικό πρόσωπο για εσάς θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα έντονα αυτή την περίοδο.

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Επιδιώξτε να αντιμετωπίσετε πρακτικά συνεργάτες και πρόσωπα που εμπλέκονται με τα οικονομικά σας και μην αφήσετε σημαντικά ζητήματα να αιωρούνται αυτή την περίοδο. Στον συναισθηματικό τομέα, η εύνοια της Σελήνης και του Αρη φορτίζει θετικά το κλίμα τόσο με τον σύντροφό σας όσο και με αγαπημένα πρόσωπα και νέες γνωριμίες. Αποφύγετε τις υπερβολές.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Οι θετικές όψεις της Σελήνης, του Ηλιου και του Αρη σάς βοηθούν να δείτε ξεκάθαρα οικογενειακά και προσωπικά θέματα, βρίσκοντας λύσεις σε ζητήματα που σας έχουν πιέσει το τελευταίο διάστημα. Σήμερα ευνοείται η επαφή με αγαπημένα πρόσωπα που σας γεμίζουν με θετικά συναισθήματα.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Με τη δύσκολη όψη Σελήνης – Αφροδίτης αποφύγετε να δώσετε μεγάλες διαστάσεις σε θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό και τον οικονομικό τομέα, κρατώντας ισορροπίες και αντιμετωπίζοντας ρεαλιστικά όσα προκύπτουν. Χειριστείτε με την ίδια λογική ζητήματα προσωπικών σχέσεων και εξομαλύνετε αντιθέσεις. Η εύνοια της όψης του Αρη με τη Σελήνη σάς βοηθά εξαιρετικά προς αυτή την κατεύθυνση.

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Η ευνοϊκή όψη της Αφροδίτης και η όψη Σελήνης – Αρη σάς βοηθούν να ξεκαθαρίσετε με διαύγεια επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους. Αν σκέφτεστε να δράσετε σε θέματα σπουδών, δανείων, νομικών διαδικασιών και συμβολαίων, κάντε το, όμως χωρίς υπερβολές και υπερενθουσιασμούς.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου). Σημαντικές κινήσεις που αφορούν πρακτικά ζητήματα θα έχουν θετική εξέλιξη αν αποφύγετε την αποδιοργάνωση και τις αναβολές και πάρτε δυναμικά την κατάσταση στα χέρια σας. Το περιβάλλον σας είναι απόλυτα θετικό στο να σας στηρίξει αλλά καλείστε να ανοίξετε τον δρόμο εσείς. Στον συναισθηματικό τομέα σημαντικές διευθετήσεις με τον σύντροφό σας βοηθούν σε μια καλύτερη πορεία στη σχέση σας.

Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου). Με την εύνοια της Αφροδίτης, χειριστείτε με ανοικτή καρδιά θέματα που αφορούν αγαπημένα πρόσωπα και τον σύντροφό σας. Με την εύνοια της όψης της Σελήνης με τον Αρη, ασχοληθείτε και προσπαθήστε να δώσετε λύσεις σε θέματα που αφορούν την καριέρα σας αλλά και την οικονομική σας πορεία. Μια ευκαιρία που θα παρουσιαστεί στον επαγγελματικό τομέα είναι σημαντικό να αξιοποιηθεί άμεσα.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου). Διαχειριστείτε σήμερα προσεκτικά ζητήματα κεφαλαίων ή σημαντικές συμφωνίες στον επαγγελματικό τομέα. Η υποστήριξή κοντινών προσώπων σάς δημιουργεί ασφάλεια. Στον συναισθηματικό τομέα, οι συνθήκες είναι θετικές. Η όψη της Σελήνης απέναντί σας με τον Αρη προωθεί την ερωτική σας διάθεση και σας ανανεώνει ψυχολογικά. Αποφύγετε τις υπερβολές, με τη δύσκολη όψη Σελήνη – Αφροδίτης.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Λειτουργήστε σήμερα περισσότερο αμυντικά και αποφύγετε να δράσετε επιθετικά, με τον Αρη και τον Ερμή σε δύσκολη όψη με το ζώδιό σας. Είναι σημαντικό αυτή την περίοδο τα βήματά σας να οδηγούν τις εξελίξεις προς την επίλυση διαφόρων ζητημάτων και να μην ανακυκλωθούν φαύλοι κύκλοι που δεν οδηγούν πουθενά. Η ψυχραιμία και η λογική θα σας φανούν πολύτιμοι σύμμαχοι.