Μαγικές δυνάμεις

ΜΟΝΟΝ ο Βόλντεμορτ- ο κακός μάγος που καταδιώκει τον Χάρι Πότερ και επιβιώνει χάρη στη δυνατότητά του να μετενσαρκώνεται σε αντικείμενα- έχει τέτοιες δυνατότητες. Το λέω για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Δεν ήταν παρών στην αίθουσα όπου συνεδρίαζε η Εξεταστική για τη Siemens, όταν όμως ακούστηκε το όνομά του, απελευθερώθηκε απίστευτη ενέργεια.

ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ: Ο Τάσος Νεράντζης – θεωρούμενος και ντορικός εντός Ν.Δ.- κατέβαινε από το βήμα όταν ο Κωστής Αϊβαλιώτης του ΛΑΟΣ πρότεινε να κληθεί ο Μητσοτάκης να καταθέσει.

Οπότε γκρεμίζεται ο Νεράντζης και αναχωρεί τελικώς με καροτσάκι από την αίθουσα, κρατώντας το πόδι του. Πήγε στο ιατρείο της Βουλής, όπου προσήλθε ανήσυχος και ο Λεωνίδας Γρηγοράκος του ΠΑΣΟΚ ως ιατρός. Τελικώς, ο Νεράντζης κατέληξε σε νοσοκομείο όπου έβγαλε ακτινογραφία και διαπιστώθηκε ότι δεν είχε σπάσει τον αστράγαλό του, αλλά είχε υποστεί διάστρεμμα που του είχε προκαλέσει αιμάτωμα.

ΠΑΛΙ καλά… Πρώτο ταξίδι Λευκωσία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ πάει σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας. Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας ήταν αυτός που τον πήρε πρώτος για τα συγχαρητήρια. Ο Δρούτσας δέχθηκε επίσης ευχές από τους ομολόγους του Αχμέτ Νταβούτογλου της Τουρκίας και Αντόνιο Μιλόσοσκι της ΠΓΔΜ, ο οποίος τον κάλεσε στα Σκόπια. Ακούω ότι «ψήνεται» και Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής για την προσεχή Τρίτη.