Aπό τα πλέον ανερχόμενα ενημερωτικά site στην Ελλάδα είναι η ιστοσελίδα των «ΝΕΩΝ», στη διεύθυνση www. tanea.gr, η οποία συγκέντρωσε τον Οκτώβριο το ενδιαφέρον 901.840 μοναδικών επισκεπτών. Η αύξηση των επισκέψεων έφθασε το 111% μέσα σε έναν χρόνο, ενώ από τον Δεκέμβριο του 2007 μέχρι σήμερα η αύξηση ξεπερνά το 280%.

Το βασικότερο χαρακτηριστικό της ιστοσελίδας είναι η άμεση ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Η ειδησεογραφία δεν περιορίζεται μόνο στα κείμενα, αλλά και σε φωτογραφίες και βίντεο. Η ανανέωση του site είναι διαρκής ενώ συχνά φιλοξενούνται ειδικά βίντεο- ρεπορτάζ καθώς και φωτορεπορτάζ με θέματα ελληνικού και διεθνούς ενδιαφέροντος.

Ιδιαίτερα δημοφιλής αποδεικνύεται η εφαρμογή των σχολίων, η οποία δίνει την ευκαιρία σε χιλιάδες χρήστες να αφήνουν καθημερινά τις απόψεις τους σχετικά με τις ειδήσεις ή τις αναλύσεις που φιλοξενεί η εφημερίδα. Μια νέα δυνατότητα ανταλλαγής απόψεων προσφέρει το φόρουμ της ιστοσελίδας (www. tanea. gr/forum), όπου ο κάθε αναγνώστης μπορεί να ανοίξει κύκλο ανταλλαγής απόψεων.

Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνουν τα vortals, οι εξειδικευμένες θεματικές ιστοσελίδες που αφορούν γεγονότα με ιδιαίτερη σημασία όπως οι ευρωεκλογές και οι εθνικές εκλογές. Επίσης, παρουσιάστηκαν μεγάλα αφιερώμετα για γεγονότα κα εκδηλώσεις ιδιαίτερου ενδιαφέροντος όπως ο Μαραθώνιος της Αθήνας, ο διαγωνισμός της Εurovision και το Champions League.

Ανανεωμένα σε περιεχόμενο αλλά και περισσότερα είναι τα ιστολόγια των συντακτών.

«ΤΑ ΝΕΑ» βρίσκονται επίσης στο Facebook, στις διευθύνσεις tanea online και tanea.gr. Οι αναγνώστες μπορούν να «ακολουθήσουν» τις ειδήσεις της εφημερίδας στο Τwitter, αναζητώντας ta-nea. Ενδιαφέρον είναι ότι το 20% των επισκεπτών της ιστοσελίδας προέρχονται από το εξωτερικό, κυρίως από τις ΗΠΑ, τη Βρετανία, τη Γερμανία και την Κύπρο.

Καθημερινά περισσότεροι από 50.000 χρήστες του Διαδικτύου λαμβάνουν στο e-mail τους το newsletter των «ΝΕΩΝ» το οποίο περιέχει την τρέχουσα ειδησεογραφία. Μια νέα και δημοφιλής υπηρεσία είναι το ειδικό site για το κινητό τηλέφωνο. Όσοι θέλουν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της εφημερίδας από το κινητό τους βρίσκονται μπροστά σε ένα ειδικά διαμορφωμένο site, το οποίο προσφέρεται δωρεάν στη διεύθυνση http://mobile. tanea.gr. Βιβλία, λευκώματα και το κρασί «Μονόστηλο»- ειδική παραγωγή για τους φίλους της εφημερίδας- μπορεί να βρει κάποιος στη διεύθυνση www. tanea. gr/shop, ενώ στη διεύθυνση www. tanea. gr/kairos υπάρχει διαρκής ενημέρωση για τις καιρικές συνθήκες σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Φυσικά υπάρχει και η διαρκής καταγραφή των τιμών όλων των μετοχών καθώς και η πορεία των δεικτών του ελληνικού χρηματιστηρίου.