ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΣΤΕΡΕΣ οικονομικά τάξεις ήταν ανέκαθεν οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι! Ε! και οι δυο τείνουν τώρα να εξαφανιστούν. Η μεν πρώτη, των μισθωτών, απ΄ την ανεργία, η δε δεύτερη, των συνταξιούχων, απ΄ το Ασφαλιστικό!

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ξέραμε ότι κάθε μωρό που γεννιότανε είχε ήδη απάνω του ένα μεγάλο χρέος προς το Κράτος! Ε! τώρα μάθαμε ότι κι όταν θα πεθάνει δεν θα έχει ακόμη ξεχρεώσει..!

ΕΛΛΑΣ Ελλήνων Χριστιανών Καθολικώς Χρεωμένων!

ΑΝΤΙ να κατηγορούμε τα… Ζωνιανά, ίσως θα ΄πρεπε να τα θαυμάζουμε. Εκεί οι άνθρωποι είναι οι μόνοι που από μόνοι τους λύσανε το Ασφαλιστικό το δικό τους, των παιδιών και των εγγονιών τους!

ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ να σου καταργούν τον φόρο της πρώτης κατοικίας. Με τη μείωση των συντάξεων και με την αύξηση των ορίων ηλικίας, μάλλον θα ΄πρεπε να καταργήσουν τον φόρο της τελευταίας κατοικίας!

ΣΤΟΝκαταραμένο τόπο, όλους τους μήνες, όλες τις ώρες, σε όλα τα κανάλια της τηλεόρασης βρέχει…Βροχοπούλου! Και να οι πλημμύρες των δακρύων και οι κατολισθήσεις μετά της ανθρώπινης αξιοπρέπειας! Από την ξηρασία της ποιότητας στην αφθονία της φτήνιας!

ΠΡΟΧΘΕΣ, γιορτάστηκε στις ΗΠΑ η Ημέρα των Ευχαριστιών! Μάλιστα σύμφωνα με το έθιμο, ο πρόεδρος Τζωρτζ Μπους απένειμε χάρη σε μια γαλοπούλα του Λευκού Οίκου, και δεν θα σφαγιαστεί! Τυχερή Μέι, αυτό είναι το όνομά της, να ΄ξερες πόσα παιδάκια στο Ιράν αυτή τη στιγμή θα ήθελαν να έχουν τη χάρη σου.

ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ μήνα της μπήκε η κυβέρνηση της Ν.Δ. Άντε άλλος ένας και θα μάθουμε, μόλις μπει στον τέταρτο μήνα της, και το φύλο του μωρού! Ήδη όμως οι εξετάσεις έχουν δείξει ότι το μωρό πάσχει από κάποιες κληρονομικές ασθένειες..!

ΤΕΛΙΚΑ αυτά τα Ενωμένα Ταμεία μού θυμίζουν τα…

40 Ενωμένα Εργοστάσια Επίπλου! Τιμές χαμηλές, δόσεις πολλές, ανοικτά και Κυριακές, δεκτές και οικογενειακές επισκέψεις! ΑΣ ΔΟΥΜΕ όμως και τη θετική πλευρά της ενοποίησης των Ταμείων: Πρώτον, κάνεις καινούργιες γνωριμίες! Και δεύτερον, έχεις πιο πολλούς ανθρώπους να μοιράζεσαι τον πόνο σου, τον οποίο δεν θα είχες αν δεν είχατε ενωθεί..!

ΚΥΡΩΤΙΚΗ διαδικασία ξεκίνησε το ΕΣΡ στο τηλεοπτικό καρτούν «Μπομπ ο Σφουγγαράκης» για σκηνές… βίας! Τι να φανταστώ δηλαδή: όργια σε μπανιέρες με αφρόλουτρα και τζακούζι και βιασμοί με σφουγγάρια Καλύμνου σε σάουνες και χαμάμ;

ΕΙΜΑΣΤΕ η χώρα που τιμωρεί τα σκιτσάκια «καρτούν» και αφήνουμε ατιμώρητους τους ανθρώπους- καρτούν! ΑΡΑΓΕ οι κάμερες στους δρόμους θα υπόκεινται στις μετρήσεις της ΑGΒ και στις τιμωρίες του ΕΣΡ; Τρέμε Λαζόπουλε! Οι κάμερες των δρόμων είναι οι μόνες που μπορεί να σου κλέψουν τηλεθέαση. Αυτά που εσύ θα σχολιάζεις κάθε Τρίτη αυτές θα τα παίζουν κάθε μέρα ζωντανά!

ΚΑΙ ΜΕΣΑ σ΄ όλες τις μειώσεις και ένα φοροδώρο: Μειώνεται ο φόρος κληρονομιών! Πάρ΄ τον στην κηδεία σου να σου πει και του χρόνου!

ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ παραμονές εορτών οι τράπεζες κυκλοφορούν τα εορτοδάνεια! Φέτος σκέπτονται να κυκλοφορήσουν και τα φοροδάνεια!

ΒΑΖΟΥΝμαχαίρι έως 40% στις συντάξεις μας! Το κακό είναι ότι αυτοί κρατάνε για τον εαυτό τους το κουτάλι!