Πέτρος Μαντούβαλος:

(ο αναπληρωτής βουλευτής στον Αlpha 98,9 με αφορμή την υπόθεση Μιχαλολιάκου) «Σημασία έχει να μην είναι κανείς ψεύτης και κλέφτης, να μην κάνει βρωμιές και να μη φτάνει στο σημείο επειδή έχει ιδιοκτησιακή αντίληψη για την πολιτική, να εξοντώνει συναδέλφους του που στηρίζονται μόνο στην εκλογή τους- δεν μιλώ για συγκεκριμένα άτομα, μιλώ για άλλη χώρα, για άλλες εκλογικές περιφέρειες». Άκης Τσοχατζόπουλος:

(ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στον Αlpha 98,9 απαντά για πρώτη φορά για τον γάμο του στο Παρίσι)

«Από τη Ν.Δ. ήταν συκοφαντικοί και προσβλητικοί απέναντί μου (…). Αρκετά αυτή η λασπολογία και το κουτσομπολιό και ο λαϊκισμός.

Να παντρευτώ εγώ, μετά την ήττα του ΠΑΣΟΚ, σε έναν κλειστό, προσωπικό γάμο, οικογενειακό, με 20 άτομα, σε μια πόλη στο εξωτερικό, δεν είναι κάτι που μπορεί κανείς εύκολα να το καταγγείλει. (…) Είναι χτυπήματα κάτω απ΄ τη ζώνη».

Χρήστος Πρωτόπαπας:

(ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, στη ΝΕΤ 105,8)

«Θα μπορούσα να πω του κ. Γιακουμάτου, “Γεράσιμε, μέμνησο των κουμπάρων, των αδαμάντων και των λοιπών”, που είδαμε πρόσφατα με χειροπέδες τη μία μέρα στα χέρια και την άλλη μέρα αγκαλιά με νομάρχες και στελέχη της Ν.Δ. Αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει και τον κόπο».