Μόλις μία ώρα άντεξε στη σκηνή η Κάιλι Μινόγκ, στη δεύτερη προγραμματισμένη- από τις συνολικά έξι- εμφανίσεις της στη «ΜΕΝ Αrena» του Μάντσεστερ, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της «Showgirl». Η Αυστραλέζα τραγουδίστρια εξήγησε σε χιλιάδες θεατές πως δεν θα συνέχιζε άλλο επειδή ταλαιπωρούνταν από γρίπη. «Όσο περνούσε η ώρα έδειχνε όλο και πιο αδύναμη», έλεγε αργότερα φαν της στο ΒΒC, ενώ ένας άλλος συμπλήρωσε «μας ανακοίνωσε πως δεν θα τα κατάφερνε να ολοκληρώσει και γι΄ αυτό ερμήνευσε μόνον ένα τραγούδι ακόμα». Η Μινόγκ είναι στη Βρετανία από την προπερασμένη εβδομάδα, με πρώτο σταθμό της περιοδείας της το Λονδίνο, όπου και ολοκλήρωσε τις προγραμματισμένες (επτά)

εμφανίσεις της στο Γουέμπλεϊ. Σειρά είχε το Μάντσεστερ. Απόφαση για τις υπολειπόμενες τέσσερις συναυλίες στο λιμάνι «θα βγει τις προσεχείς ώρες», έλεγε ο μάνατζέρ της. Αλλά η Κάιλι Μινόγκ δεν ήταν το μόνο «θύμα» γρίπης. «Αρρώστησαν κι άλλα μέλη της αποστολής», ανέφερε ο ίδιος άνθρωπος.

Ακολουθήστε τα ΝΕΑ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στα ΝΕΑ