Ενα από τα πρώτα – αν όχι το πρώτο – γκουρμέ εστιατόριο στην Αθήνα μετρά ήδη 55 χρόνια παρουσίας. Περιβάλλον που αποπνέει πολυτέλεια, σέρβις που παραπέμπει σε παλιές καλές εποχές και κλασικές γεύσεις τις γαλλικής κουζίνας συνθέτουν το σκηνικό του πλέον κλασικού εστιατορίου του συγκεκριμένου είδους στα καθ’ ημάς.

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε

Ή εγγραφείτε

Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ