Δεν είμαι πολιτικός. Γι’ αυτό γράφω. Τι είναι προτιμότερο; Να λες ή να γράφεις όλα όσα βλέπεις και θεωρείς ότι είναι αληθινά, ή το αντίθετο; Δηλαδή να στρογγυλεύεις τα πράγματα για να μην ενοχλήσεις. Να μην ασκείς δηλαδή κριτική σε όσα στραβά βλέπεις να γίνονται, και είναι πολλά. Δηλαδή να σιωπάς. Δηλαδή να λες και ταυτόχρονα με τα γραφόμενά σου και να ξελές και κανείς να μην καταλαβαίνει το συμπέρασμα.

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ
- «Η Γη της Ελιάς» – Spoiler alert: Κύμα αποκαλύψεων φέρνει νέες ρήξεις – Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega
- Στρατηγική επένδυση 25 εκατ. ευρώ για 41 σχολεία στην Αττική – Πρώτος σταθμός η Γκράβα
- Πατροκτονία στη Λέρο: Ο 18χρονος είχε καταγγείλει τον πατέρα του για κακοποίηση – Όλοι γνωρίζανε για «το ξύλο και τις βρισιές»






