Ο Βόσνιος Νταμίρ Ντζουμούρ (Νο 56 στην παγκόσμια κατάταξη) είναι ο αντίπαλος στη σημερινή πρεμιέρα του Στέφανου Τσιτσιπά στο τουρνουά του Ρότερνταμ (γύρω στις 15.30). Ο 20χρονος πρωταθλητής είχε αγωνιστεί στην ίδια διοργανωση το 2017 και είχε ηττηθεί στον πρώτο γύρο από τον Γάλλο Τσονγκά. Τώρα όμως όλα είναι διαφορετικά. Στη φετινή διοργάνωση είναι στο Νο 3 του ταμπλό και έχει μπροστά του τον Κέι Νισοκόρι (Νο 1) και τον Κάρεν Χασάνοφ (Νο 2).
Σε ό,τι αφορά τον Ντζουμούρ, θα αντιμετωπίσει τον Τσιτσιπά για τέταρτη φορά, έχοντας νικήσει στα δύο από τα τρία προηγούμενα παιχνίδια. Σε περίπτωση πρόκρισης, ο 20χρονος τενίστας θα αντιμετωπίσει τον Μιχαΐλ Κουκούσκιν από το Καζακστάν (Νο 53). Σημειώνουμε ότι είναι το δεύτερο τουρνουά για τον Τσιτσιπά μετά το Οπεν της Αυστραλίας. Την περασμένη εβδομάδα αγωνίστηκε στη Σόφια όπου ηττήθηκε στην προημιτελική φάση από το Γάλλο Γκαέλ Μονφίς, ο οποίος επίσης μετέχει στη διοργάνωση του Ρότερνταμ. Ο Μονφίς έχει προκριθεί στον δεύτερο γύρο, όπως επίσης και ο Καναδός Μίλος Ράονιτς.
- Πτώση αεροσκάφους στην Τουρκία: Ελληνίδα πολίτης επέβαινε στο μοιραίο Falcon, επιβεβαιώνουν οι τουρκικές Αρχές
- Λιβύη: Τριήμερο εθνικό πένθος στην Ανατολική και τη Δυτική Λιβύη, για τον θάνατο του αντιστράτηγου Μοχάμεντ αλ Χαντάντ
- Καταρρακτώδης βροχή στην Αθήνα: Δρόμοι «ποτάμια» και διακοπές ρεύματος – Live η πορεία των φαινομένων







