O Ματίας Αλμέιδα αναζητεί τη νέα του ομάδα και είναι στο στόχαστρο πολλών συλλόγων από την Ευρώπη και την Αμερική. Η Λάτσιο, η οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Αλμέιδα, τον καιρό που ήταν ποδοσφαιριστής, ψάχνει προπονητή και μέσα στους υποψήφιους είναι και ο Αργεντινός.
Τα άλλα ονόματα στη λίστα είναι οι Σέρτζιο Κονσεϊσάο, Βιντσέντσο Ιταλιάνο, Τιάγκο Μότα, Πάολο Βανόλι και Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο. Βέβαια, το φαβορί για τον πάγκο είναι ο Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος είχε αποχωρήσει από τον σύλλογο στο τέλος της προηγούμενης σεζόν και πλέον είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει.
Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ πέρασε τα καλύτερα του χρόνια στη Λάτσιο, από άποψης επιτυχιών, καθώς στην τριετία 1997-2000, είχε κατακτήσει το Κύπελλο Κυπελλούχων (1999), το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ (1999), μία Serie A (2000), δυο Κύπελλα Ιταλίας (1998, 2000) και ένα Σούπερ Καπ Ιταλίας (1998).

- Κραν Μοντανά: Για ανθρωποκτονία εξ αμελείας ερευνώνται οι ιδιοκτήτες του μπαρ – Φωτογραφίες-ντοκουμέντα από το μαγαζί που έφτιαξαν μόνοι τους
- Ανάλυση BBC: Η επόμενη ημέρα μετά την εποχή Μαδούρο στη Βενεζουέλα – Δεν είναι σαφές τι θα συμβεί στη συνέχεια
- Επιστροφή ενοικίου: Πότε θα καταβληθούν οι διορθωμένες πληρωμές – Όλες οι λεπτομέρειες







