Ο ΠΑΟΚ, εκτός από την κλήρωση του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει είτε την Σπάρτα Πράγας ή την Στεάουα Βουκουρεστίου, μπήκε στην κλήρωση και των playoffs του Europa League.

Ο Δικέφαλος του βορρά λοιπόν, έμαθε τους πιθανούς του αντιπάλους, εάν αποκλειστεί από τη Μάλμε στον 3ο προκριματικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Πότε θα γίνουν τα ματς

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Τσέλιε – Σάμροκ Ρόβερς, αν δεν περάσει το εμπόδιο των Σουηδών.

Ο πρώτος αγώνας των playoffs θα πραγματοποιηθεί στην Τούμπα στις 22 Αυγούστου, ενώ η ρεβάνς επτά μέρες αργότερα στις 29 Αυγούστου.

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.