Με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ) για την ανάκληση συγκεκριμένης παρτίδας προϊόντων της Glow Era, σχετικά με τα συστατικά που ανιχνεύθηκαν στα προϊόντα STEM CELLS REVOLUTION TOTAL REGENERATING CREAM και ANTI AGEING DAY CREAM WITH ALOE VERA, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αφορά μεμονωμένες παρτίδες καλλυντικών που έχουν ήδη αποσυρθεί με δική μας πρωτοβουλία λόγω παράλειψης αναγραφής ενός συστατικού και ακριβούς δοσολογίας.

Η αναφερόμενη παρτίδα (36222) αφορά παραγωγή του Ιανουαρίου 2023 και αποσύρθηκε από τη μεριά μας για τους εξής λόγους:

  1. Δεν αναγραφόταν ένα συστατικό στις ετικέτες των προϊόντων STEM CELLS REVOLUTION TOTAL REGENERATING CREAM και ANTI AGING DAY CREAM WITH ALOE VERA. Το συστατικό αυτό δεν αναγράφηκε στις συσκευασίες της συγκεκριμένης παρτίδας λόγω τυπογραφικού λάθους. Αποτελεί όμως συστατικό των συγκεκριμένων προϊόντων από την πρώτη στιγμή κυκλοφορίας τους μέχρι και σήμερα. Η ανάκληση αναφέρεται σε καθαρά τυπογραφικό λάθος και όχι στην ποιότητα του προϊόντος.
  2. Η ποσότητα άλλου συστατικού ήταν ελάχιστα μεγαλύτερη από αυτή που περιέχεται πάντα στα συγκεκριμένα προϊόντα. Το συγκεκριμένο συστατικό αποτελεί μέρος της σύνθεσης τους από την πρώτη στιγμή κυκλοφορίας τους μέχρι και σήμερα. Δεν πρόκειται δηλαδή για κάποιο νέο ή διαφορετικό συστατικό.

Καθώς η πρόσφατη ανακοίνωση σχετικά με την ανάκληση της Glow Era αφορά παρτίδες προϊόντων που κυκλοφόρησαν πριν από ένα χρόνο (τον Ιανουάριο του 2023) και είχαν άμεσα αποσυρθεί από τη μεριά μας κατόπιν εργαστηριακών μας ελέγχων, σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Τα προϊόντα Glow Era είναι απόλυτα ασφαλή και πληρούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις που θεσπίζει η νομοθεσία, καθώς η ασφάλεια και η υγεία των πελατών μας αποτελεί βασική μας προτεραιότητα.

«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που από το 2019, καταφέραμε να γίνουμε αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς των πελατών μας. Φροντίζουμε να αφουγκραζόμαστε προσεκτικά τις ανάγκες περιποίησης της σύγχρονης γυναίκας σε κάθε ηλικία και να της προσφέρουμε ό,τι ακριβώς έχει ανάγκη, διατηρώντας την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας αλλά και αναπτύσσοντας νέους κωδικούς με εξίσου υψηλά standards», δήλωσε ο κ. Ντίνος Λεωνίδας, Managing Director της Glow Era.

Συμπεριλαμβανομένων όλων των παραπάνω, η ανάκληση που σχετίστηκε με την Glow Era δεν αποτελεί ανησυχητικό παράγοντα για εμάς ή για την αξιοπιστία του brand.

Τα προϊόντα που καθιέρωσαν το ελληνικό beauty brand και οι πρόσφατες καινοτομίες μας σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε στο site της  εταιρείας  www.glowera.eu και σε επιλεγμένα φαρμακεία.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη και την συνεχή υποστήριξη και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με επιμονή, συνέπεια και αγάπη για να παρέχουμε τα καλύτερα φυσικά καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης.

Ελάτε να απογειώσουμε μαζί τη daily routine σας σε κάθε ηλικία. Ας πούμε σήμερα «Ναι» στην ethical φιλοσοφία πίσω από τα πολυτελή προϊόντα της Glow Era!