Νέα στοιχεία αποκαλύπτονται για τον 71χρονο καθ’ ομολογία δράστη της δολοφονίας της 43χρονης συντρόφου του στη Σαλαμίνα.

Συγκεκριμένα πριν από κάποια χρόνια είχε καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία αλλά συνέχισε να κυκλοφορεί ελεύθερος ενώ για πολλά χρόνια κυκλοφορούσε με δύο ταυτότητες.

Είχε καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο MEGA ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο 71χρονος είχε κατηγορηθεί το 2013 για σωματική βλάβη, εξύβριση, απειλή και κακοποίηση της 51χρονης τότε συντρόφου του στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο 71χρονος είχε εξαφανιστεί και δεν είχε συλληφθεί στα πλαίσια του αυτοφώρου, ενώ το 2019 έγινε η δίκη του και καταδικάστηκε σε 1,5 χρόνο φυλάκιση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως για την υπόθεση του 2013 η αστυνομία δεν είχε λάβει αποτυπώματα του δράστη, αλλά κατάφερε να βρει την ταυτότητα που χρησιμοποιούσε εκείνη την περίοδο και στη συνέχεια υπήρξε σύγκριση των αποτυπωμάτων που έλαβαν για την υπόθεση γυναικοκτονίας στη Σαλαμίνα με εκείνα της ταυτότητάς του.

Οι Αρχές διαπίστωσαν ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο, το οποίο είχε αλλάξει το όνομα των γονιών του ώστε να αλλοιώσει τα στοιχεία του.

Οι δύο ταυτότητες

Συγκεκριμένα το 1972 άλλαξε το μουσουλμανικό του επίθετο και απέκτησε για πρώτη φορά ελληνικό. 11 χρόνια μετά ζητάει να το αλλάξει και να πάρει το επίθετο Παττακός, ενός εκ των πρωτεργατών του πραξικοπήματος το 1967 που βρισκόταν στη φυλακή για την δράση του.

Δε δίνει πίσω την παλιά του ταυτότητα και έτσι από το 1983 μέχρι το 2009, κυκλοφορεί με δύο ταυτότητες. Το 2009 δηλώνει την απώλεια της μίας και το 2013 κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία και απειλή.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 43χρονης παραμένει ελεύθερος και το 2016 γνωρίζει την άτυχη 43χρονη και αποφασίζουν να συγκατοικήσουν στη Σαλαμίνα.

Επτά χρόνια αργότερα θα την σκοτώσει λέγοντας στους αστυνομικούς ότι τον απατούσε.