Σε μία μαζική προσπάθεια για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, η ενυδάτωση με καθαρό νερό δεν αποτελεί απλώς μία επιλογή, αλλά θα έλεγε κανείς μία καθημερινή – επιτακτική ανάγκη. Τη στιγμή που η κοινωνία μας στρέφεται σε πιο βιώσιμες πρακτικές διαβίωσης, η σημασία των προσβάσιμων και αξιόπιστων λύσεων ενυδάτωσης, είναι υψίστης σημασίας.  

Οι ψύκτες νερού OASIS, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτής της αλλαγής, αποτελώντας την κορυφαία επιλογή, με μία διευρυμένη σειρά σε ψύκτες νερού για πιο ποιοτική κατανάλωση.

Για πάνω από 20 χρόνια, η OASIS έχει προσαρμοστεί έτσι ώστε να ανταποκρίνεται σε ένα μεγάλο φάσμα προτιμήσεων και απαιτήσεων. Από τον ψύκτη νερού βρύσης έως τον ψύκτη νερού με παγομηχανή, κάθε προϊόν αντικατοπτρίζει την αφοσίωση της εταιρείας στην παροχή εξατομικευμένων και σύγχρονων λύσεων ενυδάτωσης.

Ολοκληρωμένες Λύσεις για Κάθε Χώρο 

Είτε τοποθετούνται σε οικιακούς είτε σε επαγγελματικούς χώρους, οι ψύκτες νερού της OASIS αποτελούν την επιτομή του συνδυασμού ποιοτικής κατανάλωσης και αξιοπιστίας στην παροχή νερού. Οι Ψύκτες Νερού Βρύσης με επαναγεμιζόμενη φιάλη, αποθηκεύουν και φιλτράρουν το τρεχούμενο νερό, αναβαθμίζοντας την ποιότητα του σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα.

Από την άλλη, αν προτιμάτε την κατανάλωση εμφιαλωμένου νερού, η Oasis σάς προμηθεύει με Ψύκτες Νερού Φιάλης Εμφιαλωμένου, μια ιδανική επιλογή για περιοχές με μη πόσιμο νερό. 

Οι Ψύκτες Νερού με Συμπιεστή αθόρυβης λειτουργίας, εγγυώνται σταθερή παροχή δροσερού νερού καθ’όλη τη διάρκεια του έτους, ανεξάρτητα από τις κλιματικές διακυμάνσεις. Κατανοώντας, ωστόσο, την ανάγκη εξοικονόμησης χώρου, η OASIS έχει σχεδιάσει επίσης, Επιτραπέζιους Ψύκτες Νερού, οι οποίοι αποδεικνύουν ότι λειτουργικότητα και ευκολία συνδυάζονται πολύ καλά, αλλά και Ψύκτες Νερού με μικρό μέγεθος, ιδανικούς για τον πάγκο της κουζίνας σας.

Στην αιχμή της τεχνολογικής καινοτομίας, οι Θερμοψύκτες με Παγομηχανή αποτελούν παράδειγμα πρωτοπορίας, καθώς μπορούν να παράγουν έως και 22 κιλά πάγου μέσα σε 24 ώρες. Ακόμα, η OASIS προσφέρει ψύκτες εξοπλισμένους με εξελιγμένα συστήματα αντίστροφης όσμωσης. Αυτά τα συστήματα φιλτράρουν τους παθογόνους μικροοργανισμούς και τα επιβλαβή για την υγεία, μέταλλα και άλατα, αναβαθμίζοντας την ποιότητα του νερού σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα. Ψύκτες κατάλληλοι για περιοχές με μη πόσιμο νερό.

Για εταιρικούς και μεγάλους χώρους γραφείων, οι Ψύκτες Νερού με Φίλτρα Δικτύου είναι η καταλληλότερη λύση, παρέχοντας διαρκώς καθαρό, φιλτραρισμένο νερό σε κάθε χρήση. Ταυτόχρονα, οι Ψύκτες Νερού με Ψυγείο Συντήρησης παρέχουν διπλή λειτουργικότητα, προσφέροντας δροσερό νερό αλλά παράλληλα και ψυγειάκι με συντήρηση για τη διατήρηση αναψυκτικών, τροφίμων κ.α. 

Η OASIS παρουσιάζει, επίσης, μία οικονομική επιλογή από Μεταχειρισμένους Ψύκτες Νερού, με εξάμηνη εγγύηση, αναδεικνύοντας τη διαβεβαίωση της εταιρείας για τη διαρκή ποιότητα και λειτουργικότητα των προϊόντων της. Η απλή συντήρηση είναι το μόνο που απαιτείται για να διατηρηθεί η αποδοτικότητά τους. 

Τέλος, λόγω της υψηλής ανάγκης για κατανάλωση νερού σε events, συνέδρια και εκθέσεις, η OASIS δίνει τη δυνατότητα ενοικίασης ψυκτών νερού με χρησιδάνειο και για μικρό χρονικό διάστημα.

Αποδοτικότητα και Αντοχή στον Χρόνο 

Το ξεχωριστό πλεονέκτημα που διαθέτει η OASIS βρίσκεται στην ολοκληρωμένη υποστήριξη μετά την πώληση, η οποία παρέχεται από μία ομάδα έμπειρων τεχνικών, οι οποίοι είναι έτοιμοι να διατηρήσουν τον ψύκτη σας σε άριστη κατάσταση. Επιπλέον, ένα μεγάλο απόθεμα ανταλλακτικών είναι έτοιμο για ταχεία αποστολή σε όλη την Ελλάδα, σε περίπτωση που προκύψουν ανάγκες επισκευής. 

Η OASIS ξεπερνά την απλή πώληση σε ψύκτες νερού, καθώς εκπροσωπεί τη δέσμευση στην υγεία, την καθαρότητα και την εξαιρετική εξυπηρέτηση των πελατών. Για όσους αναζητούν έναν ψύκτη νερού, που να ικανοποιεί ταυτόχρονα τα σύγχρονα πρότυπα για πόσιμο και καθαρό νερό η OASIS παρέχει τη λύση.  

OASIS | Ψύκτες & Φίλτρα Νερού, η Ποιότητα που σας Αξίζει!