Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης και κάλεσε τους ακολούθους του στα social media να τον βοηθήσουν.

Ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef εντόπισε έναν ψεύτικο λογαριασμό που χρησιμοποιεί τα στοιχεία. Ο λογαριασμός ακολουθεί 3.804 άτομα και έχει λάβει 615 ακόλουθους.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δημοσίευσε το προφίλ του λογαριασμού που παριστάνει τον ίδιο γράφοντας «Fake». Έτσι ειδοποίησε τους φίλους του ότι έπεσε θύμα απάτης.

Με μια σχετική φωτογραφία στα stories του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram κάλεσε το κοινό να κάνει αναφορά στο προφιλ προκειμένου να κατέβει.

Δείτε τι αποκάλυψε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πρόσφατα έγινε πατέρας καθώς η σύντροφός του Χρύσα Μιχαλοπούλου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Ο ίδιος ανυπομονεί για την επιστροφή του MasterChef στη μικρή οθόνη, με τον νέο κύκλο να αναμένεται στο δεύτερο μισό της σεζόν. Χαρακτηριστικό είναι το τρέιλερ του νέου κύκλου στο οποίο Κουτσόπουλος και Ιωαννίδης δείχνουν τις… δυσκολίες της πατρότητας.

Σε συνέντευξή του στο Breakfast@Star αποκάλυψε μερικές από τις στιγμές που περνάει με τον γιο του. «Στον γιο μου δε διαβάζω συνταγές αλλά εισαγωγές από βινύλια». Παράλληλα εξομολογήθηκε: «Έχω μεγάλη αγάπη για τη θάλασσα και για τις βόλτες με το φουσκωτό σκάφος μου. Περιμένω το καλοκαίρι να πάω με τον γιο μου».