Την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν ανέβηκαν στο βάθρο της τηλεθέασης, κερδίζοντας το δυναμικό κοινό 18-54. Ο Ντίνος Σιωμόπουλος και η Στέλλα Γκαντώνα μετράνε ήδη δύο χρόνια στην ενημερωτική ζώνη του Σαββατοκύριακου στο MEGA με την εκπομπή «MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ» και συνεχίζουν φέτος σταθερά στο ραντεβού του Σαββάτου και Κυριακής στις 5 το πρωί.

Η πρώτη καλημέρα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα ακουστεί το Σάββατο 27 Αυγούστου στις 5 το πρωί με την ομάδα της εκπομπής να έχει ήδη προετοιμάσει την πιο δυνατή και επίκαιρη θεματολογία.

Ειδήσεις που απασχόλησαν τα πρωτοσέλιδα του Τύπου, ειδήσεις που πέρασαν στα ψιλά αλλά αξίζουν την προσοχή μας, χρήσιμες πληροφορίες για τις τιμές στην αγορά, το καλάθι της νοικοκυράς, τη φορολογία και φυσικά το ράλι αυξήσεων στην ενέργεια θα είναι ψηλά στην ατζέντα του «MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ».

Καλεσμένοι στο στούντιο της εκπομπής θα είναι παράγοντες και προσωπικότητες από όλο το φάσμα της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ζωής. Την επομένη από την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων, για την υπόθεση των παρακολουθήσεων τα ερωτήματα θα είναι πολλά και η συζήτηση αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα στην πρεμιέρα της εκπομπής «MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ».

«ΜEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ», πρεμιέρα 27 Αυγούστου στις 05:00 και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 05:00.