Ο εφημέριος της εκκλησίας της Αλμυρής Κορινθίας είναι ο νεκρός ο οποίος βρέθηκε εντός του καμένου οχήματος που βρέθηκε μεταξύ Αθικίων και Χιλιομοδίου στην Κορινθία.
Το αυτοκίνητο – σύμφωνα με το korinthostv.gr -, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε σε δέντρο που ήταν δίπλα στο δρόμο, ενώ στη συνέχεια πήρε φωτιά. Δυστυχώς ο οδηγός δεν κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο εγκαίρως.
Ο άτυχος ιερέας, όπως μεταδίδει το korinthostv.gr, γυρνούσε από βαφτίσια στο Ναύπλιο και όλοι οι κάτοικοι της περιοχής είναι συντετριμμένοι από τραγικό γεγονός.
Μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν περαστικοί στην Κορινθία όταν εντόπισαν ένα καμένο αυτοκίνητο στο οποίο βρισκόταν απανθρακωμένο το πτώμα του οδηγού.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής, όπου διαπιστώθηκε ότι ο άτυχος οδηγός είχε απανθρακωθεί.

- Οι 11 δεσμεύσεις της κυβέρνησης για το 2026: Τι προανήγγειλε ο Κωστής Χατζηδάκης από τη Θεσσαλονίκη
- Ο Τραμπ εντείνει την πίεση στην Τεχεράνη: Ανακοίνωσε νέους δασμούς για όποια χώρα συναλλάσσεται με το Ιράν
- Επιμένει το πολικό ψύχος: Νέες χιονοπτώσεις και θερμοκρασίες υπό το μηδέν – Πού χρειάζονται αλυσίδες







