Εγκλωβισμένη σε μία δύσκολη σχέση φαίνεται πως βρισκόταν η άτυχη Καρολάιν, η 20χρονη κοπέλα και μητέρα ενός παιδιού μόλις 11 μηνών, που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Η νεαρή γυναίκα, όπως προκύπτει από σημειώσεις που κράταγε, βίωνε μια συγκρουσιακή σχέση με τον πιλότο σύζυγό της και σήμερα κατηγορούμενο για τη δολοφονία της.

Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης που συνεχώς έρχονται στο φως της δημοσιότητας, αποδεικνύουν πως ο Μπάμπης και η Καρολάιν, δεν ήταν το ευτυχισμένο ζευγάρι, όπως θεωρείτο και παρουσιαζόταν στις αναρτήσεις του πιλότου στα social media.

Ήθελε απεγνωσμένα να ξεφύγει

Όπως φαίνεται η Καρολάιν τον τελευταίο καιρό πριν την στυγερή δολοφονία της, προσπαθούσε απεγνωσμένα να φύγει από το σπίτι. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι την τελευταία βραδιά πριν από το στυγερό έγκλημα έψαχνε ξενοδοχείο στην Αθήνα για να φύγει από το σπίτι.

Οι καυγάδες μεταξύ του ζευγαριού φαίνεται να ήταν έντονοι το τελευταίο διάστημα. Η Καρολάιν, φέρεται να είχε ενημερώσει τον σύζυγο πως ήθελε να τον χωρίσει και ήταν αποφασισμένη να φύγει μαζί με το παιδί γι αυτό και έψαχνε για ξενοδοχεία στο κινητό της.

Μάλιστα, όπως προκύπτει από μηνύματα που έστελνε η Καρολάιν σε άτομο στο οποίο εμπιστεύονταν και εκμυστηρευόταν διάφορα προσωπικά της προβλήματα, είχε διατυπώσει την επιθυμία της να τον εγκαταλείψει και να μετακομίσει στο πατρικό της σπίτι στην Αλόννησο με το παιδί τους.

Οι συχνοί τσακωμοί

Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν είχε καταθέσει η σύμβουλος του ζευγαριού Ελένη Μυλωνοπούλου (αμφισβητήθηκαν τα πτυχία της ως ψυχολόγου) λίγες ώρες μετά τον θάνατο της Καρολάιν φέρεται να είχε ρωτηθεί από τους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής «αν πίστευε ότι μπορεί να είχε σκοτώσει την 20χρονη ο άνδρας της».

Εκείνη δεν είχε δώσει σαφή απάντηση, όμως είχε επισημάνει ότι στις 10 περίπου συναντήσεις με την Καρολάιν και τον 32χρονο πιλότο είχε διαπιστώσει ότι υπήρχαν προστριβές λόγω προβλημάτων στην εγκυμοσύνη της. Επιπλέον, φαίνεται να είχε εκδηλώσει την πρόθεσή της να φύγει από το σπίτι που διέμενε στα Γλυκά Νερά, κάτι που προκάλεσε την οργή του συζύγου της που την έπνιξε χωρίς δισταγμό.

Σημειώνεται ότι η Καρολάιν και ο σύζυγός της είχαν λίγες κοινωνικές επαφές και ελάχιστοι γνώριζαν τι συνέβαινε ανάμεσά τους. Με αστυνομικούς να αναφέρουν ότι είχαν συχνούς τσακωμούς και υπάρχουν αναφορές ότι ο 32χρονος είχε φθάσει στο σημείο να χτυπήσει την Καρολάιν.

Επιπλέον, οι δέκα περίπου συναντήσεις τους με την κυρία Μυλωνοπούλου είχαν πραγματοποιηθεί μεταξύ Οκτωβρίου και Ιανουαρίου και από τότε ουδείς γνώριζε τι διενέξεις υπήρχαν μεταξύ της 20χρονης και του συζύγου της που φαίνεται να είχαν ενταθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα. Με την ίδια τη σύμβουλο του ζευγαριού να δηλώνει προ μερικών ωρών στο «Βήμα» ότι «δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Μπάμπης μπορεί να σκότωσε την Καρολάιν…».

Το ημερολόγιο

Η νεαρή κοπέλα κατέγραφε στο ημερολόγιο της, τα όσα ένιωθε και σκέπτονταν. Όπως το να αφήσει τον πιλότο σύζυγό της και να βρει άλλο σπίτι. «Σκέφτομαι να φύγω. Να πάω στην αδελφή μου, δεν ξέρω αν μπορώ να συνεχίσω με το Μπάμπη. Τον αγαπάω τόσο που δεν μπορώ να τον αφήσω και ας μου κάνει κακό αυτή η σχέση» σημείωνε η 20χρονη, μη μπορώντας, όπως φαίνεται, να πάρει μια απόφαση για το μέλλον της.

Οι συγκρούσεις είχαν ξεκινήσει από το Δεκέμβριο του 2019 με την Καρολάιν να αναφέρει στο ημερολόγιο της πως δεν είναι καλά και πως (από τότε) σκέφτονταν να εγκαταλείψει τον σύντροφό της.

Στις 15 Νοεμβρίου του 2019 η Καρολάιν γράφει στο ημερολόγιο: «Είμαι 18 χρονών και θέλω να προσπαθήσω να κάνω μωρό! Δεν το χω πει ακόμα στον Μπάμπη. Γιατί σήμερα τσακωθήκαμε και του είπα για να τον πληγώσω πως κάποιες φορές πιστεύω πως δεν πειράζει που χάσαμε το μωρό μας. Το μετάνιωσα την ώρα που το είπα. Όταν βγαίνω εκτός εαυτού δεν με ενδιαφέρει πόσο θα τον πληγώσω. Βασικά θέλω να τον πληγώσω όσο περισσότερο μπορώ. Πιστεύω πως είναι επειδή νιώθω η ίδια τόσο πληγωμένη, πολλές φορές βγάζω όλο το θυμό και τη θλίψη στον Μπάμπη. Δεν του αξίζει να του φέρομαι έτσι αλλά μερικές φορές δεν καταλαβαίνει τι χρειάζομαι και πως το μόνο που χρειάζομαι είναι να είναι δίπλα μου».

Άλλη σημείωση της Καρολάιν στο ημερολόγιο της: «Χθες τσακωθήκαμε με το Μπάμπη γιατί λόγω των ορμονών μου ξέσπασα πάνω του. Του φώναξα, τον χτύπησα και του είπα πως δεν θέλω το μωρό μας. Δε μιλήσαμε καθόλου για αυτό χθες και σήμερα ξυπνήσαμε καλά, φάγαμε, περάσαμε ωραία αλλά το απόγευμα με ρώτησε για χθες. Δεν είμαι καλά, είμαι πολύ στεναχωρημένη, προφανώς δεν θα έκανε ποτέ κακό στο μωρό μου. Η αγάπη μου για αυτό είναι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο. Είμαι τόσο επηρεασμένη από τις ορμόνες μου που ο Μπάμπης θα έπρεπε να το ξέρει. Ντρέπομαι να του το πω. Ξέρω ότι θα με στηρίξει αλλά εγώ δεν μπορώ να του το πω. Δεν είμαι καλά αλλά προσπαθώ για το μωρό μου. Δεν θέλω να νιώθει πως η μαμά του δε το θέλει και δεν το αγαπάει. Τα ορμονικά μου προβλήματα είναι δικά μου. Το ότι επηρεάστηκε ο Μπάμπης αυτό δε σημαίνει ότι αφορά εκείνον».

Άλλη σημείωση αναφέρει στις 30.12.19: «Σήμερα τσακώθηκα με το Μπάμπη. Λίγο αφού φάγαμε πρωινό… τον χτύπησα τον έβρισα και πήγα στο γραφείο. Όλη μέρα με ρώταγε τι θέλω να φάω. Δεν έφαγα τίποτα. Είμαι ξαπλωμένη στο κρεβάτι και δε μπορώ να κοιμηθώ έχω τρομερή ένταση. Βγήκα στο μπαλκόνι μόνο με τη μπλούζα και έκλαιγα δεν είμαι καλά». Σε άλλη σημείωση με ημερομηνία 31.12.19 γράφει: «Τσακώθηκε με το Μπάμπη ξανά. Αυτή τη φορά πολύ. Τον χτύπησα τον έβρισα και έσπασε τη πόρτα. Το μόνο που ήθελα ήταν να με ρωτήσει αν ήμουν καλά όταν ξύπνησα. Ξύπνησα τόσο αδύναμη και κουρασμένη. Σκέφτομαι να φύγω. Να πάω στην αδελφή μου, δεν ξέρω αν μπορώ να συνεχίσω με το Μπάμπη. Τον αγαπάω τόσο που δεν μπορώ να τον αφήσω και ας μου κάνει κακό αυτή η σχέση».

Σε άλλη σημείωση στις 3 Ιουλίου του 20 γράφει: «Σήμερα η μικρή μου έκλεισε ένα μήνα και σήμερα είναι η μέρα που είπα στο Μπάμπη πως θέλω να φύγω από το σπίτι. Ένιωθα και νιώθω άθλια. Μόλις έφυγε για να πάει το χαρτί που μας έστειλαν για μια εξέταση της μικρής άρχισα να ψάχνω σπίτια. Βρήκα ακριβώς αυτό που έψαχνα στο Χαλάνδρι. Όταν γύρισε από το νοσοκομείο (το μωρό το διάστημα εκείνο νοσηλεύονταν) με ρώτησε αν θέλω να χωρίσουμε. Δεν του απάντησα. Μετά από αρκετά κλάματα και φωνές του είπα πως σκεφτόμουν πριν μείνω έγκυος να τον αφήσω αλλά μετά έμεινα έγκυος, οπότε έμεινα μαζί του για να μη μεγαλώσει η κόρη μου χωρίς τους δυο γονείς του».