Τι θα λέγατε για ένα μαγικό ταξίδι στην Άγρια Δύση; Για μια σύντομη «βουτιά» στα μυστικά των Φαραώ; Ή για μια βόλτα στο… Μεξικό των Αζτέκων; Δεν τρελαθήκαμε. Απλώς γνωρίσαμε τη Synot, έναν ανερχόμενο – και εξαιρετικά διεθνή – πάροχο των πιο συναρπαστικών slots. Με την έμπνευσή της να αντλείται από τα εμβληματικά σύμβολα των καζίνο, αλλά να καταλήγει συχνά σε εξαιρετικά πρωτότυπα, και πάντα πολλά υποσχόμενα, slots που αντλούν την έμπνευσή τους από αρχαίους πολιτισμούς, ενώ η αξιοπιστία της διασφαλίζεται από πολλαπλούς (και πολύ αυστηρούς) ελεγκτικούς οργανισμούς, η Synot είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε για τα πρώτα μας, συναρπαστικά, καλοκαιρινά ταξίδια. Και το γεγονός ότι κυκλοφορεί τουλάχιστον ένα νέο game τον μήνα, σίγουρα δεν βλάπτει καθόλου.

Ας δούμε μερικούς από τους… αγαπημένους μας προορισμούς.

Wild Circus 256: Εκατοντάδες διαδρομές προς τις κλασικές αξίες των slots

Ατμόσφαιρα τσίρκο, με δυναμική μουσική και εντυπωσιακά animations. Κλασικά σύμβολα, όπως το καρπούζι, το καμπανάκι και το κόκκινο εφτάρι που ξυπνούν την καλύτερη εκδοχή της νοσταλγίας. Και 256 διαδρομές προς τα κέρδη. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που το Wild Circus 256 της Synot αγαπήθηκε από τους παίκτες σε όλο τον κόσμο σχεδόν από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του το 2019. Σύμβολα mystery και scatter, αλλά και το γεγονός ότι κάθε σύμβολο μπορεί να μετατραπεί σε wild card, ενώ μας δίνεται δυνατότητα να ποντάρουμε σε κάθε γύρο τα μισά μας κέρδη – με στόχο να τα διπλασιάσουμε – υπόσχονται και παραδίδουν ένα πραγματικά συγκλονιστικό gameplay.

Reel Sheriff: Ταξίδι στην Άγρια Δύση

Ένας άνδρας σερίφης και μια γυναίκα ληστής καθοδηγούν τις ηλεκτρονικές μας περιπέτειες στην Άγρια Δύση. Και 20 γραμμές πληρωμής βρίσκονται εκεί για να μας ανταμείψουν για την τόλμη μας. Το Reel Sheriff είναι ένα ακόμη από τα πιο δημοφιλή slots της Synot, με τις δυο πρωταγωνιστικές φιγούρες του, τον σερίφη και την ληστή, να ξεκλειδώνουν bonus και να δημιουργούν το mystery symbol του παιχνιδιού όταν συνδυάζονται, ανοίγοντας τη δυνατότητα για κέρδη πενήντα φορές μεγαλύτερα από το αρχικό ποντάρισμα. Κλασικά σύμβολα της άγριας πλευράς των ΗΠΑ, όπως το τυχερό πέταλο του αλόγου και το χρυσό αστέρι του σερίφη προσφέρουν μεγάλες αποδόσεις σε περίπτωση νίκης και συνθέτουν την ατμόσφαιρα ενός slot με το RTP του να έχει οριστεί στο 94,86%, αλλά να μπορεί να φτάσει έως και το 98,17%.

Golden Myth: Βουτιά στον αζτέκικο πολιτισμό

Ζούγκλα, χρυσάφι και μυστήριο που προκαλεί ανατριχίλα. Το Golden Myth μας μεταφέρει στη μαγεία του πολιτισμού των Αζτέκων, με σύμβολα που παραπέμπουν στην πυκνή – και ενίοτε τρομακτική – μυθολογία τους. Η μουσική επιτείνει το σασπένς, ενώ φίδια, μάσκες και πολύτιμοι λίθοι συνδυάζονται για να δημιουργήσουν 40 τρόπους για κέρδη με πολύ καλή απόδοση. Στα μεγάλα plus και η δυνατότητα για χορταστικά free spins. Από την πλευρά μας, δηλώνουμε μαγεμένοι.

Book of Secrets: Ψάχνοντας για θησαυρούς της αρχαίας Αιγύπτου

Μια εξερευνήτρια, το χρυσό κεφάλι του Φαραώ, ο κλασικός σκαραβαίος και άλλα σύμβολα της αρχαίας Αιγύπτου, μας μεταφέρουν σε έναν κόσμο γεμάτο μυστήριο και θησαυρούς. Στο τέλος κάθε κερδοφόρου γύρου, έχουμε τη δυνατότητα να μαντέψουμε το χρώμα μιας κάρτας (κόκκινο ή μαύρο;) και να διπλασιάσουμε τα κέρδη μας. Το Βιβλίο των Νεκρών, με την ιδιότητα να φέρνει πίσω στη ζωή Φαραώ και ιερείς, μπορεί να μας δώσει κέρδη έως και 200 φορές υψηλότερα από το αρχικό ποντάρισμα και να ξεκλειδώσει free spins. Και η ίδια η εξερευνήτρια, που μας δείχνει τον δρόμο σε άλλο ένα περιπετειώδες slot της Synot είναι σε θέση να μας χαρίσει απόδοση ακόμη και της τάξης των 500x. Ένα πράγμα είναι βέβαιο: Αυτό το ταξίδι στον αφρικανικό βορρά θα σας μείνει αξέχαστο.

Για πού θα ετοιμάσετε «βαλίτσες»; Όποιος κι αν είναι ο πιο δελεαστικός προορισμός για εσάς, μπορείτε να τον επισκεφθείτε από όποια συσκευή σας βολεύει, αλλά και να δοκιμάσετε δωρεάν τα αξιοθέατά του. Τι περιμένετε, λοιπόν;