Απολογούνται σήμερα οι συλληφθέντες για το μαχαίρωμα και τη ληστεία σε βάρος 60χρονου τα ξημερώματα της Τετάρτης, στη Νέα Σμύρνη, οι κατηγορούμενοι φέρονται να αντέδρασαν με αυτό τον απίστευτο τρόπο επειδή το θύμα τους έκανε παρατήρηση για… συγκέντρωση συνωστισμού.

Προθεσμία για να απολογηθούν πήραν οι πέντε κατηγορούμενοι για το μαχαίρωμα και την ληστεία σε βάρος 60χρονου που σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης στην Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με ιστορικό της υπόθεσης η ομάδα των νεαρών που διασκέδαζε στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, επιτέθηκε στον 60χρονο ο οποίος τους έκανε παρατήρηση για τον συνωστισμό και τους είπε ότι θα καλέσει την αστυνομία.

Τότε ένας από την παρέα, τον μαχαίρωσε και τον λήστεψε καθώς του αφαίρεσε το κινητό.

Ο 60χρονος μεταφέρθηκε και στο νοσοκομείο ενώ οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν να συλλάβουν τους πέντε και να ταυτοποιήσουν άλλους τρεις που δεν έχουν συλληφθεί.

Οι κατηγορούμενοι κατά περίσταση αντιμετωπίζουν κατηγορίες για τα κακουργήματα της ληστείας από κοινού και της απόπειρας πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης αλλά και τέσσερα αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος.