Οι φαν της μουσικής των ABBA έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν καθώς ο Μπιορν Ουλβέους επιβεβαίωσε ότι το 2021 θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν νέα μουσική από το θρυλικό συγκρότημα της ποπ.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που το σουηδικό συγκρότημα κυκλοφορεί νέα μουσική μετά από 40 χρόνια, αφού το τελευταίο άλμπουμ που κυκλοφόρησε το συγκρότημα ήταν το «The Visitors» το 1981.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα The Herald Sun, ο Μπιορν Ουλβέους είπε:

«Θα υπάρξει νέα μουσική φέτος, αυτό είναι σίγουρο, δεν είναι πια περίπτωση που θα μπορούσε να συμβεί, θα συμβεί».

Ο ίδιος αποκάλυψε επίσης περισσότερα για τον χρόνο που περνούν ξανά στο στούντιο τα μέλη του θρυλικού συγκροτήματος.

«Είμαστε πραγματικά, πολύ καλοί φίλοι. Οι τέσσερις βρισκόμαστε στο στούντιο για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια και υπάρχει κάτι, καθώς γνωρίζουμε τι έχουμε περάσει. Είναι δύσκολο να περιγραφεί, αλλά υπάρχουν τόσο ισχυροί, ισχυροί δεσμοί μεταξύ μας».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγο καιρό, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ,  ο Μπιορν Ουλβέους έδωσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επερχόμενη περιοδεία των avatar της μπάντας, αναφέροντας ότι τα φωνητικά των Άνι-Φριντ Λίνγκσταντ, Μπένι και Ανιέτα Φέλτσκογκ θα είναι περίπου ένα τόνο χαμηλότερα αλλά υποσχέθηκε ότι ο ήχος που θα ακούν οι θαυμαστές θα εξακολουθεί να είναι «πάρα πολύ ABBA».

Αναφερόμενος στη διαδικασία δημιουργίας των avatar, ο Ουλβέους είπε ότι τα μέλη του συγκροτήματος «φωτογραφήθηκαν από όλες τις πιθανές οπτικές γωνίες» και έκαναν «γκριμάτσες μπροστά από κάμερες».