Αριθμό κρουσμάτων που κυμαίνεται κοντά στον μέσο όρο των τελευταίων ημερών ανακοίνωσε η χώρα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, καταγράφονται 589 νέες επιβεβαιωμένες περιπτώσεις του φονικού ιού.
Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα, η Αττική κατακτά την αρνητική πρωτιά στην κατανομή των κρουσμάτων, ενώ σταθερά στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα, στο Λεκανοπέδιο εντοπίζονται 248 μολύνσεις, ενώ στη συμπρωτεύουσα, η οποία φαίνεται να ξεπερνάει τον «σκόπελο» του φονικού ιού, 64 κρούσματα.
Ανησυχητικά πολλά κρούσματα εντοπίζονται στη Μαγνησία με 29 κρούσματα, στην Εύβοια 26, στην Αχαΐα 18, στη Βοιωτία 16 και στη Λάρισα 15.
Αναλυτικά ο χάρτης της διασποράς


- Rosie Allimonos στο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών: Η τεχνητή νοημοσύνη αλλάζει τα μίντια
- Άγιος Δημήτριος: Ομολόγησε τη δολοφονία ο 20χρονος, πήρε προθεσμία – Τη Δευτέρα απολογούνται ο 18χρονος και οι δύο κοπέλες
- Viral στιγμή: Έξαλλη κοπέλα στην Αργεντινή ξεσπά με βρισιές on camera ψάχνοντας τον σύντροφό της (video)






