Ένας βάτραχος με τρία πόδια φέρνει τον πλούτο και την καλοτυχία. Μπορεί να ακούγεται παράλογο, αυτό όμως υποστηρίζει το φενγκ σούι, για τον βάτραχο της αφθονίας – Τζιν Τσαν ή Τσαν Τσου, στη δική του γλώσσα, κι εμείς δεν θα σας αδικήσουμε αν επιλέξετε να τον τοποθετήσετε στο σπίτι σας για καλό και για κακό. Αλλά ούτε και αν τον αφήσετε να σας χαμογελάσει, μέσα από το νέο exclusive slot του betshop.gr.

Ένας βάτραχος από χρυσάφι

Είναι βέβαιο πως αμέτρητοι Κινέζοι έχουν μετρήσει τα… πόδια των βατράχων που συναντούσαν νύχτα με πανσέληνο, αφού σύμφωνα με την παράδοσή τους, η εμφάνιση του τρίποδου βατράχου σε αυτή τη χρονική στιγμή, έφερνε θετικές οικονομικές ειδήσεις στα σπίτια ή τις επιχειρήσεις που συναντούσε στον δρόμο του.

Όχι ότι σε άλλη περίπτωση θα τους περνούσε απαρατήρητος, αφού το τυχερό βατραχάκι έχει κόκκινα μάτια, φουσκωμένα ρουθούνια και… ένα νόμισμα μέσα στο στόμα του.

Μέχρι και σήμερα, οι λάτρεις του φενγκ σούι τοποθετούν αγαλματάκια του Τζιν Τσαν σε στρατηγικά σημεία των σπιτιών και των καταστημάτων τους, προκειμένου να διευκολύνουν τη ροή του πλούτου προς… την τσέπη τους.

Πλέον, όμως, ο βάτραχος της αφθονίας έχει αποκτήσει ένα νέο σπίτι – και του ταιριάζει πολύ.

Jin Chan Cash

Υπάρχει καλύτερη θέση για τα σύμβολα καλοτυχίας και ευημερίας από ένα slot με ασιατικές επιρροές; Το Jin Chan Cash της Inspired (αποκλειστικά διαθέσιμο έως τις 07/10) συνδυάζει την κινεζική παράδοση με αγαπημένα χαρακτηριστικά των slots, για να πολλαπλασιάσει την τύχη και τα κέρδη μας.

Από τους 5 κυλίνδρους και τις 3 σειρές του slot με τις 10 γραμμές πληρωμής περνούν χρυσά νομίσματα, ο μυθικός κινέζικος δράκος και – φυσικά – ο βάτραχος της Κίνας, ο οποίος αποτελεί και την κεντρική θεματική του έμπνευση.

Το χαμόγελο του βατράχου δεν είναι ψεύτικο: Μαζί του, χαμογελά και η τύχη μας, αφού η εμφάνισή του στον κύλινδρο 5, υπό τις κατάλληλες συνθήκες, ενεργοποιεί ακόμη περισσότερα κέρδη. Η παρουσία πολλαπλασιαστών κέρδους, εξάλλου, είναι και ένας από τους λόγους που κάνουν το slot δημοφιλές στους παίκτες.

Είτε αγαπάτε την ανατολική παράδοση είτε όχι, η τύχη μπορεί να κρύβεται ένα κλικ μακριά – κάπου κοντά στον χαμογελαστό κινέζικο βάτραχο.