Το δεύτερο «come back» του Όγκνιεν Βράνιες στην ΑΕΚ φαινόταν τελειωμένο, όμως προέκυψαν επιπλοκές… Ο Ίλια Ίβιτς ανέμενε την αποδέσμευση του Βόσνιου στόπερ από την Άντερλεχτ, αλλά αυτό δεν συνέβη την Τρίτη.
Η ηλεκτρονική έκδοση της «Het Nieuwsblad» εξήγησε το λόγο… Οι Βέλγοι παράγοντες διαπιστώνοντας ότι ο Βράνιες έχει συμφωνήσει με την Ένωση, αξίωσαν χρήματα προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο.
Οι άνθρωποι της Άντερλεχτ ενημέρωσαν τον Βράνιες, ο οποίος με τη σειρά του μετέφερε το αίτημα στον Ίβιτς. Ο οποίος δεν έχει αντιδράσει μέχρι στιγμής, πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα.
«Η ΑΕΚ δεν έχει κάνει ακόμα προσφορά» αναφέρει η ιστοσελίδα και είναι προφανές ότι ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ δεν θα ήθελε να πληρώσει λεφτά για τα δικαιώματα του Βράνιες.
- Σχεδίαζε να μαχαιρώσει 20 ανθρώπους σε Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στη Βόρεια Καρολίνα
- Γ. Μαντέλας (διευθυντής των ΝΕΩΝ): H κυβέρνηση εμφανίζει αδυναμία στη διαχείριση και την επικοινωνία των αγροτικών κινητοποιήσεων
- Γδύθηκε μπροστά στον αυτοκράτορα της Ιαπωνίας που χαιρετούσε το πλήθος με την ευκαιρία του νέου έτους







